Economie

Ce inseamna un avocat ANRP bun?

Recomanda informatia!

Mii de români care aşteptă să intre în posesia despăgubirilor de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor au acum şanse să primească banii cuveniţi în timp mult mai scurt, de maximum 2 ani după ce Curtea Constituţională Română a declarat neconstituţională Ordonanţa 10/2013, care eşalona plata despăgubirilor de la pe durata a 10 ani.

De ce ai nevoie de un avocat ANRP?

Ordonanţa de Urgenţă nr. 10/2013 a fost publicată în noiembrie anul curent în Monitorul Oficial şi prevedea ca românii care au dreptul la despăgubiri de la ANRP să îşi primească banii în tranşe, pe durata a 10 ani. O perioadă de timp extinsă, care afecta majoritatea dosarelor, depuse de oameni cu vârste înaintate. În plus, se menţiona că despăgubirile s-ar fi realizat în ordinea cronologică a înregistrării la ANRP.

Zeci de mii de familii care au deţinut terenuri şi proprietăţi în Bulgaria, Basarabia, Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa, şi care, din cauza stării de război, au fost evacuaţi, au depus dosare de despăgubire, în termenul legal, şi aşteptau să intre în posesia banilor cuveniţi. Aceste despăgubiri se acordă în urma unor procese cu Statul Român, care ar trebui să fie instrumentate de birouri de avocatură specializate pe despăgubiri ANRP, Legea nr. 290/2003 şi Legea 9/1998.

Cat de important este un avocat ANRP?

Ca urmare a faptului că Ordonanţa 10/2013 a fost declarată neconstituţională de către Curtea Constituţională, se revine la perioada anterior valabilă de recuperare a despăgubirilor, de maximum doi ani.

Un avocat ANRP bun este unul care are un procentaj de 100% de reusita. Dar unde sa gasiti un asemenea avocat?

Eu, din propie expierenta, va recomand site-ul mihailungu.ro unde o sa gasiti un avocat ANRP cu procentaj 100% de reusita.

Este foarte greu sa recuperezi banii din retrocedari fara un avocat specializat ANRP care sa va ajute in lupta aceasta.

Sper sa va recuperate banii pe care ii asteptati de mult.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *