Sanatate-Medicina

Formula Flow – Fii mai atent cu sanatatea ta!

Recomanda informatia!

De la lansarea ByPass-ului Nutritional pe piata Nord Americana in 1983 sute de mii de Americani si Canadieni au scapat de necesitatea interventiilor chirurgicale de Bypass sau montare de Stent-uri, si-au curatat sistemul circulator, bucurandu-se astfel de o viata normala, activa si sanatoasa.
Peste 150 de studii au demonstrat ca nutrientii continuti de Formula FLOW ajuta organismul sa dizolve depunerile de grasimi de pe peretii arterelor, metine grasimile dizolvate in sange (nu le lasa sa se depuna pe pereti), dilata vasele de sange, reduc homocisteina, neutralizeaza si distrug o gama mare de radicali liberi, reduc colesterolul seric si trigliceridele si chiar chelateaza (reduc) anumite metale grele. Pret la Formula Flow la Sanavita.ro. Chiar si cei care in aparenta nu sufera de probleme circulatorii diagnosticate raporteaza imbunatatiri ale memoriei, mai multa energie, maini si picioare mai calde, vedere imbunatatita, textura mai tinereasca a pielii.

Protocol complet de curatire a sistemului cardio-vascular, By-Pass si Stent-Nutritional.
Cu extracte din: ficat, adrenala, splina si timus.
Inspirata din Teoria Unificata a Bolilor cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel Prof. Linus Pauling.
Conceputa initial de David Rowland, Fondatorul Institutului de Nutritie Edison Adusa la zi si imbunatatita de un consortiu de nutritionisti din Vancouver cu: Bioperina, L-Lizina, L-Prolina, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala.

Fabricat in Canada conform normelor GMP
\\”Sunt convins ca raspunsul este da, putem sa tinem complet sub control bolile cardiovaculare, infarcturile miocardice si congestiile cerebrale prin utilizarea corecta a acestei terapii…\\” – \\”we can get almost COMPLETE CONTROL of cardiovascular disease, heart attacks and strokes by the proper use of this therapy… even cure it.\\” – Linus Pauling, Cuvantare despre Teoria Unificata asupra bolilor Cardiovascular.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *