Sanatate-Medicina

Ce ai face ca sa fii multumita dupa sedintele de criolipoliza din Bucuresti?

Recomanda informatia!

Tu ai incercat sedintele de criolipoliza in Bucuresti?

Daca nu stiai, tratamentul prin criolipoliza aduce rezultate uimitoare. Este o procedura medicala care ajuta foarte mult la reducerea excesului de celule grase de sub piele. Desi exista o serie considerabila de avantaje pentru sedintele de criolipoliza in Bucuresti, este important sa fii constienta de riscuri atunci cand aveti in vedere efectuarea unei proceduri de acest tip.

criolipoliza

In timpul unui tratament de remodelare corporala artificiale, un chirurg plastic sau alt practician autorizat utilizeaza un instrument special pentru racirea anumitor parti ale corpului tau pana ajunge la temperatura de inghet. Acest lucru inseamna ca procedura ingheata si distruge acele celule adipoase din fiecare parte a corpului pe care ati aplicat tratament.

Astfel, in doar cateva saptamani de terapie, respectivele celule moarte grase sunt defalcate in mod natural si eliminate prin intermediul ficatului.

Certificarea pentru criolipoliza aduce rezultate mai bune?

Una dintre asociatiile cele mai cunoscute din domeniul remodelarii corporale a certificat sedintele de criolipoliza in Bucuresti ca fiind un tratament medical sigur. Pricedura are multe beneficii in comparatie cu liposuctia traditionala. Este o metoda de reducere a grasimii din corp non-chirurgicala, neinvaziva si, pe de-asupra, nu necesita nici timp de recuperare.

Unde mai pui si ca este un tratament eficient in reducerea celulelor adipoase dintr-o anumita zona pe care a fost aplicat tratamentaul cu de pana la 20 sau chiar 25 de procente.

Cu toate acestea, sedintele efectuate in unele centre medicale pot provoca mai multe efecte secundare. Si, implicit, aceasta metoda nu este recomandata pentru toata lumea.

Riscuri si efecte pentru sedintele de criolipoliza din Bucuresti

Exista si cazuri in care exista efecte secundare frecvente ale acestui tratament ce includ:

  • In primul rand, senzatie de tragere la locul de tratament, ceea ce inseamna ca in timpul unei proceduri, medicul va plasa o rola de grasime intre doua panouri de racire din partea corpului care este tratat. Acest lucru poate crea o senza?ie de vacuum, pe care va trebui sa-l suporti timp de una pana la doua ore;
  • In al doilea rand, poate provoca durere locala, in zona aplicarii tratamentului;
  • Nu in ultimul rand, tratamentul prin criolipoliza aduce rezultate chiar si in urma inrosirii temporare, a umflarii, a vanatailor ori a sensibilitatii pielii in locul de tratament.

Este important sa stii ca procedura numita “criolipoliza” este total neinvaziva si ofera foarte multe avantaje in comparatie cu alte investigatii care au ca rol reducerea tesutului adipos

Printr-o cura completa de tratament se poate elimina pana la 25% din tesutul adipos al zonei tratate, iar astfel putem spune ca aceasta procedura este una foarte eficienta, cu rezultate ce se mentin foarte bine in timp!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *