Masini

Citroën lanseaza ochelari impotriva raului de transport

Recomanda informatia!

Acesti ochelari, Seetroën, cu un design destul de ciudat ne promit ca ne scapa in cateva minute de raul de transport.

Poate te afli printre persoanele care se gandesc cu groaza la faptul ca in curand vor merge in vacanta. Spunem groaza deoarece te numeri printre cei care suferi de rau de transport. Sau ai un copil cu aceasta problema. Daca te-ai saturat de intrebarea Mai avem? si nu mai stii cu ce sa iti tii ocupati copii pe drum pentru a uita de raul de tranport – tableta, carti, telefon – ai putea scapa in curand de aceasta problema suparatoare datorita ochelarilor impotriva raului de transport.

Citroën s-a gandit la tine. Tocmai a prezentat o pereche de ochelari cu un design cat se poate de special capabili sa combata problemele de acest gen, afectiune cunoscuta sub numele de cinetoza. Constructorul a plecat de la o solutie dezvoltata initial pentru marinari pentru un start-up francez cunoscut sub numele de Var. Conform celor de la Citroën, dispozitivul, brevetat si testat, afiseaza un nivel de eficienta de 95%.

Cum functioneaza acesti ochelari speciali ? Exista inele in fata ochilor si doua situate lateral care contin un lichid. Miscarile acestuia din urma permit recrearea liniei de orizont pentru rezolvarea conflictului senzorial aflat la originea acestei afectiuni. Ochelarii trebuiesc pusi la ochi din momentul in care raul isi face simtita prezenta. Dupa 10 minute problema este rezolvata complet.

Acesti ochelari sunt adaptati copiilor de peste 10 ani si adultilor. Nu au sticla si se pot purta deasupra ochelarilor clasici. Pretul lor este destul de piperat,100 de euro.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *