Animale

Bucura-ti animalutul de companie cu hrana de calitate

Recomanda informatia!

Mancarea pentru animale este un subiect delicat pentru orice crescator de caini sau pisici. Pe de o parte, pretul dicteaza acizitiile pe care le facem, mai ales ca mancarea pentru animale face parte din categoria “consumabile” si repetitivitatea achizitiilor chiar se simte la buzunar. Pe de alta parte, calitatea produselor cu preturi foarte mici au un grad mai mare de risc. Indiferent ca vorbim de hrana caini sau hrana pisici, piata este structurata in functie de canalele de comercializare.

 

Hrana caini si hrana pisici in pet shop

 

Orice pet shop comercializeaza o gama diversa de produse atat pentru caini, dar si pentru pisici. In general, promotiile vizibile vor dicta ritmul vanzarilor, dar calitatea produselor tine si de alte aspecte, nu doar de pretul de moment. Obisnuiti-va sa cititi etichetele, sa comparati intre produse si sa alegeti pentru companionul dumneavoastra ceea ce este cel mai bun. Nu va feriti sa treceti de la o gama la alta (nu foarte des, ce-i drept), dar este important sa nu renuntati la o hrana de calitate in favoarea alteia mult mai ieftine. Absolut toate informatiile legate despre hrana caini sau mancarea pentru pisici pot fi obtinute de la reprezentantii de vanzari, multi dintre ei fiind medici sau tehnicieni veterinari.

 

Mancare pentru animale in Clinici Veterinare

 

In Clinicile Veterinare intalnim doar profesionisti, medici veterinari capabili sa ne informeze asupra tuturor calitatilor pe care le au sortimentele de hrana. Este recomandat sa mergeti cu animalutul de companie la medic nu doar atunci cand apare o problema, ci si pentru o evaluare a starii generale de sanatate. In urma unui astfel de control de rutina medicul va poate indica si care sunt predispozitiile catelului sau pisici, ce carente are si cum pot fi ele remediate prin intermediul hranei speciale. In domeniul hranei pentru animale, dincolo de macarea normala, pentru intretinere, exista si sortimente de hrana speciala, asa numitele diete. Indiferent ca vorbim de hrana uscata sau hrana umeda, dietele au in componenta substante active care au capacitatea de a interveni eficient in cazul unor afectiuni diverse. Astfel de hrana nu poate fi administrata decat la recomandarea medicului veterinar. Pe piata noastra exista branduri care promoveaza si distribuie diete veterinare, cele mai cunoscute fiind Hill’s si Royal Canin.

 

Mancare caini si mancare pisici in pet shop online

 

Cel mai eficient canal de promovare si comercializare de hrana caini si hrana pisici este cel reprezentat de magazinul online specializat, pet shop online. Dinamica promotiilor, punctele de fidelitate si livrarea acasa sunt atuuri extrem de puternice si deja se vede faptul ca tot mai multi cumparatori aleg sa achizitioneze hrana caini si hrana pisici dintr-un petshop online. Mai mult, preturile speciale si cadourile aferente multor produse sunt alte motive care-i bucura pentru posesorii de caini si pisici. Faptul ca un magazin online te poate notifica permanent, prin newslettere, asupra noutatilor din magazin, dar si promotiilor limitate, duce la posibilitatea de a nu rata oportunitatile ivite.  

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *