Economie

Stefan Birica a publicat o carte!

Recomanda informatia!

Stefan Birica, lector universitar la Universitatea Bioterra este unul din pionierii energiei solare in tara noastra.

Activitatea domnului Stefan Birica

Domnul Stefan Birica este mandrul purtator al Diplomei de Onoare Sinfitii Imparati Constantin si Elena. De ce a primit aceasta diploma? Stefan Birica a ajutat mult la sfintirea picturii Bisericii Sfantului Anton – Curtea Veche, iar in semn de respect Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, l-a recompensat cu aceasta diploma anul trecut, pe 16 iunie 2013.

Fost ofiter cu grad inalt, Stefan Birica este in prezent Manager de Proiect la GigaWatt Global si evident lector la Universitatea Bioterra, o universitate cu renume in tara, care activeaza in domeniu de 19 ani. In cadrul Universitatii Bioterra, Stefan Birica este professor din 2006 si preda Drept Comunitar European si Drept Administrativ. Impreuna cu cei de la GigaWatt, Stefan Birica isi doreste sa aduca energia solara la un nivel ridicat in tara noastra.

Acesta s-a mai ocupat si cu afaceri in proiecte diplomatice timp de 15 ani, timp in care a absolvit Facultatea de Drept si Absolvent al Institutului Diplomatic Roman si si-a obtinut doctoratul in Stiinte Fitosanitare, ba chiar, Stefan Birica a publicat si o carte – Legislatie Fitosanitara.

tii Imparati Constantin si Elena. Asta s-a intamplat anul trecut, pe 16 iunie 2013.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *