Sex-Relatii-Copii

Trebuie sa locuiti separat atunci cand vreti sa va salvati cuplul?

Recomanda informatia!

Mutatul impreuna este oare o etapa obligatorie in viata de cuplu? Daca majoritatea cuplurilor prefera sa faca asta destul de devreme, altii in schimb, prefera sa traiasca separat pentru a se putea bucura de o multime de avantaje.

Nu. Nu toate cuplurile locuiesc impreuna. Se pare ca o persoana din 10 intretine o relatie amoroasa stabila cu o persoana care traieste altundeva. Deci nu locuieste impreuna cu partenerul sau. Majoritatea persoanelor care sunt in aceasta situatie sunt intr-o faza de experimentare care o preceda pe cea a mutatului impreuna. Dar unii, care sunt in cuplu de ceva vreme, au ales intentionat sa nu locuiasca impreuna. O situatie care le convine mai ales seniorilor.

Locuitul separat- cheia unei vieti echilibrate? Oare ce avantaje au partenerii care nu traiesc sub acelasi acoperis? Cel mai evident- nu trebuie sa renunte la propriile tabieturi, inca isi mai cultiva gradina secreta si independenta. Atunci cand traim singuri deci este mai usor sa traim in acord cu noi insine.

Asta inseamna ca ne putem decora noi singuri apartamentul, alegem ora la care mancam, ce program avem seara… putem de asemenea sa profitam de iesirille in oras fara sa ne gandim ca cineva ne asteapta acasa, stam in fata televizorului pana tarziu savurand bomboane, chipsuri sau inghetata fara ca cineva sa stie… Deci cei doi parteneri se pot dezvolta armonios singuri, pot profita de viata, dezvoltandu-si propriul univers, alegand sa se vada exact atunci cand vor.

Acest lucru poate sa reprezinte un echilibru foarte bun in viata de cuplu si viata personala. In acelasi timp, rutina, de care se tem indragostitii, nu se va mai instala. Si cei doi parteneri nu se vor mai certa din cauza faptului ca unul dintre ei nu a spalat vasele, hainele sau nu a sters praful si multe altele…

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *