Turism

Cele mai frumoase calatorii cu trenul pe care sa le faci in Europa

Recomanda informatia!

Vara este aici… si daca spunem vara, spunem si dorinta de a evada in sfarsit. Pentru a profita din plin de vacanta din anul acesta, am pregatit pentru tine cele mai frumoase idei de calatorie cu trenul prin Europa. Esti gata?

Cercul Polar Arctic (Arctic Circle Train): Stockholm, Suedia- Narvik- Norvegia. Urca la bordul celui mai lung tren de noapte din Europa pentru o calatorie care merita din plin. 19 ore sunt necesare pentru a lega Stockholm, capitala Suediei, de Narvik, Norvegia al treilea oras de la cercul polar arctic. Iarna poti profita de minunatele aurore boreale si vara te poti lasa surprins de soarele de la miezul noptii. Ce poate fi mai frumos decat asta?

Bernina Express- Coire, Elvetia- Tirano, Italia. Bernina Express este trenul care leaga muntii elvetieni din orasul Coire de comuna insorita Tirano din Italia. Acesta cale ferata care traverseaza Alpii elvetieni este inscrisa in Patrimoniul Mondial Unesco. Este fara doar si poate o calatorie de exceptie. Vei trece prin 55 de tuneluri, pe 196 de poduri, cu lacuri, ghetari si viaducte. O calatorie care nu are cum sa te lase indiferent!

Venise Simplon: Orient Express: Paris, Franta – Venetia, Italia. Pentru o relaxare totala, in afara timpului si spatiului, lasa-te dus de miticul Orient Express. Un tren de lux creat in anul 1883 care nu si-a pierdut deloc din farmec.

Calea Ferata din Padurea Neagra: Offenburg, Germania- Singen, Germania. Este considerat cel mai pitoresc traseu din Germania, si cel mai impresionant tronson este cel dintre Hornberg, Triberg si St. Georgen.

Transcantabrico: San Sebastian, Spania – Santiago de Compstella. Este primul tren de lux turistic din Spania. De-a lungul coastei, acest tren imbina de minune confortul si relaxarea pentru o calatorie unica in genul sau.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *