Kama Sutra si tehnici sexuale pentru o viata mai buna

Recomanda informatia!

Kama Sutra( cuvant de origine sanscrita), este un text indian scris inca din vremea antichitatii care este recunoscut in lumea intreaga ca fiind cel mai vechi text cu privire la comportamentul sexual al oamenilor. Aceasta culegere de texte a fost scrisa de catre Vātsyāyana si tradusa de multi altii in limbi precum engleza, franceza, inclusive limba romana.

Ce reprezinta Kama Sutra?

„Karma” reprezinta unul dintre cele 4 obiective ale vietii hinduse si reprezinta dorinta incluzand-o si pe cea sexuala ceea ce reprezinta si subiectul cartii. „Sutra” inseamna fir sau linie ce tine toate lucrurile laolalta si la nivel metaforic o colectie de aforisme transpuse sub forma unui manual.

Majoritatea oamenilor cred ca Kama Sutra reprezinta o carte plina cu tehnici sexuale, insa cartea este mai degraba un ghid pentru a duce o viata virtuoasa si plina de har care inglobeaza lucruri precum viata de familie, iubirea pentru natura etc, cel putin asa scrie pe sexsafe.ro intr-un articol despre Kama Sutra, un articol super interesant.

Cum este structurata Kama Sutra?

Astazi, multi oameni asociaza Kama Sutra cu un set de practici si pozitii sexuale, lucru doar partial adevarat, intrucat pozitiile si tehnicile sexuale sunt tratate doar intr-una din cele 7 parti ale cartii.

In revista online SexSafe citim despre Kamasutra ca este constituita din 1250 de versete distribuite in 36 de capitole impartite in 7 parti dupa cum urmeaza : observatii generale, uniunea sexuala, dobandirea unei sotii, indatoririle si privilegiile pe care o sotie le are, nevestele celorlalti barbati, despre curtezane si nu in ultimul rand practici oculte.

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *