Articol despre metode de contraceptie pe sexsafe.ro

Recomanda informatia!

Problema multor cupluri in ziua de azi o reprezinta contraceptia. Acest subiect este unul foarte dezbatut si vizeaza cu precadere populatia tanara si foarte tanara, generatie care nu este mereu pe deplin constienta de riscurile pe care le implica o viata sexuala neingrijita.

Cat de mult stiu tinerii despre contraceptie?

Din aceasta cauza, tinerii ar trebui sa cunoasca utilitatea folosirii prezervativului, care nu prea are voie sa lipseasca din orice act sexual. Plus de asta, generatia tanara trebuie sa fie la curent cu ce trebuie sa faca in cazul in care se rupe prezervativul, fapt care necesita utilizarea unei metode contraceptive complementare.

Fetele inca duc o lupta cu teama atunci cand vine vorba despre controalele ginecologice regulate. Sfatul tuturor medicilor este ca tinerele sa se indrepte pentru sfaturi despre contraceptive spre cabinetele de planning familial, unde nu numai ca sunt gratuite, dar mai si ofera diverse dispositive contraceptive gratis.

Cat de importante sunt mijloacele de contraceptie in viata de cuplu?

Este important ca tinerele adolescente sa stie ca daca inca nu au o viata sexuala active, nu e graba. Nu trebuie sa se grabeasca si nici sa tina cont de presiunile partenerului. In loc de asta, ar trebui sa intre pe sexsafe.ro si sa citeasca articole despre contraceptie pentru a sti exact tot ce este de stiut in materie de sex.

Fetele ar trebui sa nu se simta ciudat folosind mijloace de contraceptie, ba chiar recomandat ar fi sa procure ele aceste mijloace si sa nu lase totul in seama partenerului.

O data la sase luni este bine ca fetele sa se duca la un control medical de specialitate. Cea mai usor de intreprins investigatie este testul Papanicolau, insa niste analize de urina pot scoale la iveala o serie de probleme a aparutului genital.

Testul Papanicolau devine foarte important pe masura ce trec 2-3 ani de la inceperea vietii sexuale.

In cazul nefericit in care prezervativul se rupe, exista metode de contraceptie de urgenta care se pot cumpara in orice farmacie si despre care puteti citi pe sexsafe.ro. Insa mare atentie, nu trebuie abuzat de acestea si trebuie administrate imediat dupa actul sexual.

Insa eu ma opresc aici si va invit sa cititi totul despre contraceptie pe sexsafe.ro, cel mai bun site despre probleme legate de sex si viata de cuplu.

Spor la citit si protejati-va.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *