Internet

10 motive pentru care sa achizitionezi o casa de vanzare in Ilfov

Recomanda informatia!

Ai cochetat cu ideea de a iti achizitiona o casa care se afla la vanzare in afara orasului, dar nu stii care ar fi cea mai buna zona in care sa te muti? Te temi ca vei fi prea departe de Bucuresti si ca nu mai poti fi aproape de posibilitatile pe care ti le ofera Capitala? Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa optezi pentru o casa care se afla la vanzare in Ilfov, intr-un complex rezidential.

Care sunt motivele pentru care o casa de vanzare in Ilfov este cea mai buna solutie?

  • Siguranta

Acesta este cel mai important aspect atunci cand iti doresti sa te muti intr-o casa. Deoarece casele din Ilfov sunt situate intr-un ansamblu rezidential, vei beneficia de paza permanenta, iar strainii nu pot patrunde in incinta, fara acord. In plus, fiind noi, aceste case au o mare rezistenta la cutremure.

  • Pozitionare

Casele din Ilfov din acest ansamblu rezidential care a fost construit de catre CubicResidence.com sunt situate la aproximativ 10 minute de zona Militari, ceea ce inseamna ca daca lucrezi in Bucuresti, vei ajunge intr-un timp foarte scurt la locul de munca.

  • Linistea

Spre deosebire de centrul orasului, daca vei alege o casa in Ilfov, nu vei mai fi deranjat de zgomotele din exterior, nu vei mai auzi claxoanele si certurile soferilor infuriati.

  • Aer curat

Casele sunt situate in apropierea Bucurestiului, dar destul de departe, incat poluarea sa nu mai constituie o problema. Vei observa o imbunatatire a calitatii vietii tale, de indata ce te vei muta in locuinta ta noua.

  • Gradina

Cine nu isi doreste sa aiba o gradina cu flori si un gazon verde, care sa incante privirea in fiecare dimineata? Daca vei alege una dintre aceste case din Ilfov vei avea la dispozitie propria gradina, pe care sa o poti decora dupa bunul plac.

  • Nu mai ai vecini curiosi

Vei avea vecini, dar te vei bucura de intimitate, pentru ca veti fi despartiti de un gard, si, spre deosebire de apartamente, nu vei mai auzi cand busesc lucruri prin casa.

  • Locuri de parcare

Daca vei opta pentru una dintre casele care se afla la vanzare in judetul Ilfov, vei beneficia si de doua locuri de parcare, astfel vei evita certurile cu alti vecini.

  • Spatiu

O casa are peste 100 mp, este cu patru camere si este perfecta daca iti doresti sa ai la dispozitie cat mai mult spatiu sau daca ai o familie numeroasa.

  • Pret avantajos

Chiar daca aceste case fac parte dintr-un ansamblu rezidential, nu inseamna ca buzunarul nu iti permite sa le achizitionezi. Raportul calitate-pret este mai mult decat avantajos.

  • Drumuri asfaltate si illuminate

Drumurile care te vor conduce acasa sunt asfaltate si iluminate, pentru a evita accidentele si pentru a iti usura condusul noaptea.

O casa care se afla la vanzare in acest ansamblu rezidential este cea mai buna alegere, daca iti doresti un camin adevarat, care sa iti aduca numai beneficii.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *