Sanatate-Medicina

Clinica privata Akh Viena

Recomanda informatia!

Paradoxal, clinica Akh Viena este mai ieftina fata de spitalul Universitar, unde se pare ca este intalnita aceeasi aparatura si esti tratat cu aceeasi eficienta si la acelasi nivel de profesionlism. In ciuda faptului ca preturile difera chiar cu pana la 600 de euro, tot mai multi romani doresc sa se spitalizeze in Austria, la Spitalul Universitar Akh, Viena sau la clinica privata ce apartine de acesta.

Preturile nu mai sunt de mult o grija pentru cei care au fost diagnosticati cu probleme de sanatate severe. Oamenii fac imprumuturi, credite de tot felul ca sa mearga sa isi trateze bolile,  mai ales cele carora nimeni in tara nu le da niciun disgnostic. In special persoanele mai in varsta merg sa se trateze la Akh Viena, deoarece la noi in tara se spune ca exista multe riscuri pentru operatii la cei aflati la o varsta inaintata si niciun doctor nu mai vrea sa intervina ca sa dea o speranta celor bolnavi. Si cum viata este cel mai de pret bun pe care il avem cat si sanatatea, oamenii fac tot posibilul ca sa le pastreze pe acestea chiar cu pretul unor datorii imense la banci.

Indiferent ca mergi la clinica privata sau la Spitalul Universitar, te vei bucura de un tratament profesionist, de asistenti amabili si calzi, de doctori care isi dau interesul si care vor sa te faca bine cat mai repede, sa iti puna zambetul pe fata. Si cum foarte multi fosti pacienti o spun, la Akh intalnesti optimismul si prietenia, in ciuda unor vesti rele pe care le poti primi. Aici toata lumea incearca sa faca imposibilul pentru a obtine rezultate bune in urma oricarui tratament si orice asistent sau doctor vine in intampinarea pacientilor cu mult drag si cu dorinta de a descoperi orice inconvenient provocat de sanatate.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *