Sanatate-Medicina

Combate varicele cu ajutorul ciorapilor compresivi

Recomanda informatia!

Varicele este o boala venoasa cronica specifica in general femeilor. Totusi, barbatii nu sunt nici ei feriti de aceasta boala, 20% dintre barbati suferind de aceasta boala. Varicele apar de obicei din cauza sedentarismului, obezitatii sau constipatiile. De asemenea statulindelungat in picioare favorizeaza aparitia acestei boli venoase cronice.

Cum apar varicele?

Simptomele pot fi neglijabile la debutul varicelor. De cele mai multe ori se simte o senzatie de mancarime si arsura la nivelul gambelor. Multi barbati nu acorda o prea mare atentie acestor simptome si de aceea este recomandat sa se consulte imediat un medic dupa aparitia unor astfel de simptome.

Cum pot fi tratate varicele

Cea mai intalnita metoda de a trata varicele este scleroterapia – un procedeu prin care o solutie sclerozanta este injectata in varice cu ajutorul unui ac fin.

In cazul varicelor se mai recomanda exercitiile fizice sau o alimentatie cat mai sanatoasa. De asemenea, ciorapii compresivi pot fi de un real ajutor. Acesti ciorapi medicinali sunt conceputi special prentru usurarea circulatiei membrelor inferioare. Ciorapii compresivi pentru barbati pot fi comandati si online de pe magazinul Catena Pas cu Pas. Comanda se face simplu si usor, direct din fata unui calcualtor cu conexiune la internet.

In cazul in care remediile discutate mai sus nu functioneaza in cazul varicelor, nu mai ramane decat varianta operatiei. Aceasta interventie chirurgicala consta in eliminarea vaselor de sange afectate.

 

 

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *