ZEOLIT PIATRA VINDECATOARE

Recomanda informatia!

Zeolitul este un mineral cu o structura microcristalina si dinamica cu o puternica actiune detoxifianta; este singurul mineral ionizat negativ de pe Terra, ceea ce ii confera capacitatea de atractie si absorbtie pe cale naturala a poluntilor incarcati pozitiv, chiar daca provin din piele sau din aer. Singura varietatea de zeolit folosit ca adjuvant natural, este clinoptilolitul: este bogat in cele 4 nutriente vitale pentru corpul uman: Calciu, Magneziu, Potasiu si Sodiu. Este cunoscut de milenii si a fost folosit in medicina traditionala chineza si in medicina Ayurveda, o traditie mostenita din timpul civilizatiei vedice.

Calitatile sale naturale de detoxifiant si de stabilizator al PH-ului, au fost imbunatatite semnificativ printr-un proces de purificare si transformare prin micronizare sub forma de pudra, fara a fi afectata structura sa cristalina si compozitia naturala; astfel a devenit cel mai puternic detoxifiant, care se asimileaza foarte usor, fara reactii adverse, si care se elimina in 6-8ore de la ingerare impreuna cu toxinele absorbite.

Zeolitul prezinta toate beneficiile de vindecare a argilei alumino-silicate, insa la un nivel mult superior.

Secolul 21 a descoperit beneficiile extraordinare ale ionilor negativi, pe care ii asociem cu odihna profunda, cu atmosfera relaxanta creata de ploaia de padure sau produsa de briza marii.

Rolul esential in actiunea benefica a Zeolitului il au Nanotuburile cu dimensiunea de 4.5 Angstromi, care capteaza si retin atomii de metale grele si moleculele toxice. El se gaseste in lava vulcanica provenita din eruptiile vulcanice de pe Terra. Este organizat intr-o structura sub forma de fagure formata din oxid de siliciu si oxid de aluminiu, supraincarcat negativ, astfel actioneaza ca un magnet pentru tot ce este incarcat pozitiv in organism de la metale la toxine. Este ca un cocon chimic; fenomenul se mai numeste si schimb cationic. Specialistii il mai numesc si sita moleculara, datorita capacitatii sale de a filtra, bloca si retine o multime de contaminanti de la metale, ioni radioactivi pana la virusi pe care ii elimina odata cu iesirea sa din organism.

Zeolitul este si un puternic antioxidant. Antioxidantii joaca un rol semnificativ in pastrarea sanatatii si tineretii corpului uman. Fiecare celula a omului este invadata de substante daunatoare de aprox. 1000 de ori pe zi. Organismul omului de astazi nu mai face fata pe cale naturala unui astfel de nivel de poluare, iar necesitatea antioxidantilor si a detoxifierii este incontestabila

Particulele de toxine incarcate pozitiv-radicalii liberi,  sunt eliminate, corpul isi recapata alcalinitatea prin echilibrarea PH-ului, oxigenarea  si imunitatea normala.

Pielea care sufera de o deficienta majora de acid/ mineral, este ajutata sa se revigoreze prin restablilirea parametrilor normali ai PH-ului alcalin al corpului uman; zeolitul pudra este folosit cu foarte bune rezultate in mastile cosmetice si tratarea pielii, este asadar benefic pentru colagenul si elasticitatea pieli intregului corp. Un corp poluat tinde spre un PH acid, o scadere a imunitatii, o scadere a functiilor normale organice si in final la imbolnavire.

Zeolitul este cel mai bun decontaminant radioactiv cunoscut, astfel a fost folosit la purificarea atmosferei contaminata in urma exlploziilor nucleare(Cernobil si Three Mile Island), purificarea apei si solului, detoxifierea animalelor si a omului.

Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu  Zeolit; este foarte bun pentru tratarea diverselor afectiuni ale pielii si mai ales foarte indicat pentru cosmetica, mastile cosmetice cu zeolit redau pielii puritatea si elasticitatea.

Tot  minim 4 luni se recomanda si cura detoxifianta cu Zeolit capsule.

Mai multe informatii pot fi gasite pe

site: http://www.cosmeticabio-zeolit.com

blog : http://www.intrainclubbio.blogspot.com

YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=bmqnmPlJrzI

 

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *