Afaceri online

Cadouri corporate

Recomanda informatia!

De-a lungul timpului, binevenitele cadouri corporate au devenit in Romania o forma de a-ti arata multumirea si recunostinta fata de colaboratori, colegi si asociati.
Si pentru ca noi stim ca tu in fiecare an ai atatea alegeri de facut: oare o sticla de vin cu cozonac, oare un pix si agenda, oare un cos cu bunatati? iti oferim Solutia pentru cadouri corporate!
Dezvoltata inca din 2005, piata cadourilor corporate se prefigureaza a fi un segment tot mai important, estimat sa creasca la 3,5 milioane euro in acest an, numai pe segmentul online.  
Un segment in plina ascensiune, serviciile de cadouri de lux au inceput relativ de curand sa atraga interesul investitorilor.
De cate ori ati fost pusi in situatia de a face cadouri sefilor ? Stiti voi, persoanelor alora pe care nu le inghititi dar pe care trebuie sa le suportati. NU peste tot e la fel, dar in majoritatea cazurilor da.
Si aveti doua variante:
1. Va oferiti sa puneti bani si lasati pe altul sa decida ce si cum.
2. Decideti voi ce sa fie cumparat iar daca sefului o sa-i placa o sa puteti sa va laudati A FOST IDEEA MEA.
Ma rog, in prima varianta o sa dea toti ceilalti vina pe voi.
Exista insa persoane care prefera sa fie musai in prima categorie. Musai musai musai Cand e vorba de sefi pot intelege, dar cand e vorba de cadouri normale pentru un prieten e absurd. Pe bune.
Daca sunteti in categoria a II-a puteti incerca site-uri de cadouri corporate. Au marele avantaj ca va scutesc din timp si chiar din bani. Dezavantajul este ca fiind din ce in ce mai cautate astfel de site-uri s-ar putea ca seful sa primeasca acelasi cadou de mai multe ori. Dar acum depinde ce cadou doriti sa dati. Si depinde de sef.
Inca n-am apelat la astfel de site-uri, dar pentru un prieten parca se merita si efortul de a umbla dupa un cadou. Pe bune: trebuie sa simt ca am pus nu doar bani, ci si suflet in acel cadou. Pentru sefi as pune bani mai multi si suflet mai putin

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *