Masini

6 sfaturi utile pentru momentul in care ai nevoie de tractari auto

Recomanda informatia!

Majoritatea soferilor sunt pozitivi, gandindu-se ca daca au mereu revizia la zi si daca reusesc sa conduca prudent, nu vor avea vreodata nevoie de tractari auto. Din pacate, exista o multime de evenimente neprevazute in trafic, iar firmele de tractari sunt din ce in ce mai solicitate. O analiza a motoarelor de cautare dezvaluie ca exista o multime de cautari pentru tractari auto Moeciu sau pentru tractari auto Bran, asadar, chiar si atunci cand pleci in vacanta la munte si esti 100% sigur pe masina ta, neprevazutul poate sa apara.

Pentru a evita orice surpriza si pentru a intampina nevoia unei tractari cu calm, este bine sa urmezi o serie de sfaturi:

1) Nu apela la tractarea masinii intr-un mod improvizat! Tractarea cu chingi sau cu lanturi este strict interzisa, deoarece se poate termina prost. Daca vrei sa ajungi in siguranta cu masina acasa, sau la primul service, este bine sa apelezi la o firma profesionista de tractari, care iti poate oferi servicii de o calitate ireprosabila.

2) Ai mereu la indemana numerele firmelor de tractari. Da! Te bazezi pe telefon si pe Google, insa exista sanse sa ajungi intr-un loc in care nu exista semnal. In aceste conditii, agenda si pixul sunt cei mai buni prieteni. Daca pleci intr-o calatorie lunga asigura-te ca iti notezi din timp numere de telefon de la firme de tractari din zona pe care urmeaza sa o vizitezi si chiar si de la service-uri auto. Poti sa cauti si informatii despre fiecare firma in parte, in asa fel incat sa eviti orice probleme.

3) Stabileste din timp pretul. Tractarea este, de regula, destul de costisitoare. Pentru a evita sa cheltuiesti mai mult decat ti-ai dori sa o faci, stabileste inca de la telefon pretul pe care il vei plati pentru acest serviciu. Nu de putine ori au existat plangeri impotriva firmelor de tractari care solicita mai multi bani pentru servicii aditionale.

4) Asigura-te ca ai intr-adevar nevoie de o firma de tractari! Nu apela la o firma de tractari daca nu esti sigur ca ai nevoie de ea. De regula, costul perceput de o astfel de firma poate sa fie destul de mare, asadar, un mecanic auto ar putea fi mult mai potrivit pentru niste probleme minore. Daca esti atehnic, incearca sa iti suni un prieten sau sa suni la un service auto in care ai incredere, pentru a-i povesti ceea ce ti s-a intamplat.

5) Apeleaza la firme care ofera si asistenta. De asemenea, este bine sa apelezi la firme de tractari auto care iti ofera cat mai multe servicii. Asistenta rutiera este unul dintre serviciile de care ai putea sa ai nevoie. Un astfel de serviciu iti poate oferi posibilitatea de a gasi cel mai apropiat service si chiar de a scapa de problema pe care o ai fara a avea nevoie de tractari.

6) Suna la firme de tractari din apropierea locului in care ai ramas impotmolit. Daca ai nevoie de tractare in Brasov, nu suna la o firma din Bucuresti, deoarece costurile pot fi consistente. Vei gasi, cu siguranta, o multime de firme din zona care pot face o treaba foarte buna.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *