Afaceri

Materiale promotionale electorale

Recomanda informatia!

In luna mai incepe, in mod oficial, campania electorala pentru alegerile locale; sunt in joc pozitii administrative importante la nivel local, incepand cu primaria si terminand cu consiliul judetean si diferite alte institutii subordonate primariei. Partidele politice incearca prin toate mijloacele permise sa isi mediatizeze cat mai intens candidatii si programele electorale. Produsele promotionale electorale ocupa un rol important in promovarea ideologiei  partidului politic si a imaginii sale in randul electoratului. Multe dintre partidele politice obisnuiesc sa organizeze, in aceasta perioada, manifestari artistice, sociale sau politice in cadrul carora sunt distribuite produsele promotionale electorale. Impactul acestor produsele promotionale electorale  este mare, ajutand electoratul sa afle mai multe informatii despre platforma program a partidului si despre canditatii sustinuti de catre acesta.
SC Keops Star SRL, firma specializata in comercializarea produselor promotionale,   prezinta in detaliu  oferta de produse promotionale electorale,  pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro. Consultand cataloagele de produse promotionale Europa Enterprise, Cool, Yes, Didex 2012, ColourFul Seasons si Sweets veti descoperi produse promotionale deosebite ca design si calitate care pot fi folosite cu succes in scopuri electorale.  Aceste produse promotionale sunt clasificate in urmatoarele categorii: moda, pentru casa, vitality, agende,birou,instrumente de scris, voiaj, electronice, birou , dulciuri si eco. O campanie electorala bine pusa la punct , care presupune organizarea de diferite activitati, aparitii TV si radio, distribuirea de produse promotionale electorale,  este hotaratoare pentru rezultatele politice obtinute de partid la sfarsitul alegerilor. Produse promotionale electorale pot fi oferite  alegatorilor atat in perioada campaniei electorale, inaintea primului tur de scrutin, cat si  dupa, daca urmeaza sa se organizeze un al doilea tur de scrutin. Produsele  promotionale electorale bine alese, ce contin imagini si mesaje suggestive, pot face diferenta, convingandu-i pe cei nehotarati sa sustina ideile politice ale partidului participant la alegeri.
SC Keops Star SRL ofera celor interesati produse promotionale de calitate superioara, intr-o varietate impresionanta de modele si de culori . Consultand oferta firmei este aproape imposibil sa nu gasiti produsele promotionale electorale care sa va reprezinte  cel mai bine ideile. Diversitatea de culori permite alegerea unor produse promotionale electorale in culorile partidului pentru a crea si mai bine imaginea unitara a campaniei de promovare.  SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor, pe langa oferta de produse promotionale, si servicii de consultanta si de personalizare a produselor promotionale. In functie de tipul produselor, acestea pot fi personalizate prin tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec, cu elemente specifice campaniei electorale: numele partidului politic si a canditatului, sloganul campaniei si elemente grafice specifice siglei partidului politic.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *