Turism

Unde profitam de soare in Europa in septembrie?

Recomanda informatia!

Nu ai reusit sa pleci in vacanta si iti doresti enorm acest lucru? Ai decis sa iti iei cateva zile de concediu pentru a-ti reincarca bateriile? Da, dar la soare. Nu este nevoie sa calatoresti prea departe pentru a beneficia de cateva raze de soare, Europa adaposteste o multime de comori.

Cipru

Cipru reprezinta destinatia ideala pentru a combina momente de relaxare cu activitati sportive. Aceasta tara dispune de numeroase plaje pe care te poti relaxa in voie dar si de trasee pentru drumetii si magnifici intinderi de apa. In septembrie, temperaturile sunt cuprinse intre 23-32 de grade Celsius. Pentru o zi culturala, indreapta-ti pasii spre Paphos si parcul sau arheologic.

Albania

La fel ca Cipru, Albania este placuta in septembrie pentru a evita temperaturile toride de vara. Aceasta tara dispune mai degraba de un climat mediteranean, chiar daca, in unele zone, este in egala masura montan. Intre diferitele regiuni din Albania diferentele de temperatura pot fi importante. Daca esti pasionat de plaja si de soare, atunci trebuie sa te indrepti spre coasta Adriaticii.

Sicilia

La fel ca Spania, Italia nu va fi niciodata o alegere gresita ca destinatie de vacanta. Mancarea este excelenta, plajele sunt superbe, satele vechi sunt idilice (ne gandim aici in special la satul medieval Savoca in care s-au filmat unele scene din Nasul) si orasele sunt animate precum Palermo.

Malta

Pentru a profita din plin de soare si de plaja, Malta este o alta destinatie ideala. O vacanta relaxanta presarata cu vizite culturale: La Valletta, locurile in care au fost filmate scene din Game of Thrones Mdina (fosta capitala), Rabat, Gozo. Nu trebuie sa ratezi piata locala Marsaxlokk, o piata situata la malul marii de unde poti cumpara fructe, legume sau specialitati malteze.

Alte tari precum Croatia, Bulgaria, Grecia sau Portugalia sunt ideale pentru a le vizita in septembrie.

Sursa: https://www.femmesdaujourdhui.be/loisirs/tourisme/10-destinations-ou-prendre-le-soleil-en-septembre-en-europe/

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *