Diverse

Produse 100% naturale pentru hidratarea unghiilor!

Recomanda informatia!

Unghiile, cuticulele și mâinile trebuie hidratate în mod constant. Sunt foarte multe preparate moderne pentru acest lucru în magazinele de specialitate. Puteți folosi în fiecare seară creme foarte grase pentru mâini, uleiuri pentru cuticule sau uleiuri 100% naturale procurate din farmaciile naturiste.

Chiar dacă folosiți doar produse profesionale pentru realizarea manichiurilor și pedichiurilor moderne, aveți nevoie de hidratarea zilnică a unghiilor. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că mâinile și unghiile noastre intră zilnic în contact cu apa și cu o multitudine de substanțe chimice care se găsesc în produsele de curățare. Acest lucru,în timp, va afecta nu numai manichiurile ci și structura unghiilor și a cuticulelor.

De asemenea, specialiștii recomandă în prezent să acordăm o atenție deosebită și cuticulelor. Rolul lor este foarte important: protejează unghiile exact pe perioada creșterii lor. Nu se mai îndepărtează ca pe vremuri prin metode brutale. Ele se împing practic astăzi cu ajutorul unor bețișoare speciale pentru cuticule pentru a fi mai estetice.

Uleiuri naturale pentru hidratarea unghiilor

Uleiul de Argan este foarte folositor nu doar pentru unghii, mâini și cuticule. Dacă veți cumpăra acest produs îl veți putea folosi și pentru hidratarea și îngrijirea părului precum și pentru hidratarea pielii. Este un produs foarte folosit în industria produselor cosmetice pentru prepararea de produse foarte hidratante și nutritive pentru ten, de asemenea.

Din această categorie a uleiurilor 100% naturale bune pentru hidratarea și întreținerea unghiilor mai fac parte: uleiul de cedru, uleiul de cimbru, Ylang-Ylang, uleiul de lavandă, uleiul de rozmarin,  uleiul de lămâie, uleiul de măsline, uleiul de sâmburi de struguri, etc.

Magazine profesionale cu produse pentru manichiuri și pedichiuri moderne

Enails.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale destinate manichiurilor de tip gel și a celor de tip semipermanente. Foarte multe saloane de înfrumusețare au început deja să cumpere produsele comercializate de firma Enails.ro deoarece acestea sunt foarte variate (sute de produse!), sunt fabricate de brand-uri renumite în multe țări ale lumii și nu au prețuri de loc mari dacă ne raportăm la calitatea produselor și la proprietățile lor.

Este vorba despre o gamă foarte variată de geluri constructie, de foarte multe categorii de oje semipermanente, de soluții pregătitoare profesionale, acetonă, soluții degresante, soluții pentru cuticule, uleiuri pentru cuticule, aparatură modernă, decoruri unghii, kit-uri speciale, produse EVERIN, etc.

Vă recomandăm cu încredere ojele semipermanente din această ofertă. Sunt de toate categoriile: FOREST. DISCO, fosforescente, oja Venalisa, oja Rosalind, Molly Lac, etc. De asemenea, în această perioadă pot fi utile și dezinfectantele profesionale care se folosesc inclusiv în cabinetele medicale, sterilizatoarele pe bază de cuarț, precum și kit-urile speciale pentru manichiuri.

Comenzile pot fi făcute de către companii sau de către persoane particulare care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă. Sunt acceptate și comenzi pentru cantități mari.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *