Diverse

3 sfaturi pentru cei care achizitioneaza o mașina second hand

Recomanda informatia!

Achizitia unei masini este un pas deosebit de important pentru fiecare om. De cele mai multe ori, o masina second este mult mai rentabila decat o masina noua, din varii motive: necesita o investitie initiala mai mica, iti permite sa gasesti modele care nu se mai produc si poate sa aiba piese auto ceva mai ieftine ce pot fi gasite inclusiv la cei care dezmembreaza masini.

Totusi, achizitia unei masini second hand vine si cu riscuri, cel mai mare fiind acela de a da peste o masina mult prea uzata.

Daca vrei sa faci achizitia corecta, este bine sa urmezi aceste 3 sfaturi:

Nu cumpara de la samsari!

Samsarii sunt cei care traiesc din comercializarea de masini second hand aduse de afara. De cele mai multe ori, acestia fac orice pentru a-si vinde produsele, lucrand intens pentru a asigura un exterior perfect al masinii, dar lasand partea functionala deoparte.Cel mai bine este sa cumperi masina second hand de la o persoana fizica ce a cumparat-o direct de la reprezentanta si a avut grija de ea. Este, intr-adevar, o varianta mai scumpa, insa este si una de incredere.

 

Gaseste un magazin piese auto online!

Daca alegi sa cumperi o masina second hand sunt mari sanse sa ai nevoie de piese noi cat de curand. Din acest motiv este bine sa te informezi si sa cauti un magazin piese auto online in care sa ai incredere. Magazinul pe care il alegi trebuie sa iti poata oferi suportul de care ai nevoie, sa aiba piese de foarte buna calitate si sa aiba preturi cel putin decente. Nu cauta neaparat cel mai mic pret, deoarece nu este si cea mai economica solutie.

 

Nu neglija schimburile de consumabile!

Daca ai avut norocul de a achizitiona o masina de foarte buna calitate, misiunea ta nu s-a incheiat. Este bine sa te asiguri ca o ingrijesti asa cum trebuie, in asa fel incat sa nu iti faca probleme. Schimba-i uleiul si filtrele cat de des poti, du-o la revizii si condu-o cu mare atentie. O masina ingrijita poate sa iti ofere o multime de momente placute in calatoriile pe care le faci si de asemenea, isi poate pastra o buna parte din valoare in momentul in care decizi sa o revinzi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *