Internet

Tricourile pentru barbati – trecerea de la casual la smart casual

Recomanda informatia!

In traducere libera, smart casual inseamna „casual inteligent”, inteles mai degraba ca rafinat, ca ceva perfectibil inainte care a fost optimizat dupa, o abordare vestimentara ce conduce la outfit-uri de admirat, fara cusur, fara defecte, deci inteligent compuse. Unde intra aceste tricouri barbatesti in toata afacerea asta? Ei bine, smart casual este un dress code care permite purtarea de tricouri atata timp cat tricourile sunt…smart? Inteligente? Mai bine zis, de calitate si colorate bine. Si cu guler.

Tricourile smart casual sunt din bumbac 100%, tin de colectiile Primavara – Vara 2016 (sau a anului curent), au guler si manseta care sunt conturate subtire intr-o alta culoare, pentru schitarea unei forme fit. Massini.ro este un magazin online cu tricouri pentru barbati care respecta intocmai aceste specificatii, chiar daca ele pot varia minor la tricourile de barbati pentru dress code-ul smart casual vandute de alti comercianti.

Nu mai putin importante sunt culorile acestor tricouri, care sunt dispuse in dungi (iata ca dungile sunt preferate in vestimentatiile smart casual; si la camasi, nu numai la tricouri).

Un tricou de barbati bun pentru vestimentatia smart casual se alege dupa culoare

Cea mai importanta caracteristica a tricourilor care conving ca merg purtate in asociere cu alte piese vestimentare smart casual este culoarea. Da, culoarea, care trebuie sa fie nici aprinsa dar nici pala, nici uni dar nici pestrita, ci in dungi, in combinatie cu alb, care cade foarte bine pe tesatura si care se asorteaza cu pantalonii de parca sunt in set cu acestia.

Cateva exemple ar trebui sa clarifice eventualele semne de intrebare venite din partea conservatorilor care cauta sobrietatea in toate aspectele vestimentare:

  • Bleumarin-ul pe tricourile de barbati, dispus in dungi alaturi de alb, rosu sau chiar turcoaz
  • Albastru, bleumarin, aqua – culori dispuse uni, dupa care se iveste albul, mai ales la guler
  • Alb si atat; tricourile barbatesti albe si cu guler sunt precum camasile albe in inteles smart casual
  • Alb si albastru, in dungi; in partea de jos, albastrul predomina tocmai pentru ca pantalonii albastri sa se incadreze foarte bine in peisaj, iar pantalonii plus tricoul sa redea impresia unui set vestimentar neconventional totusi rafinat, incadrat bine in medii care nici protocolare nu sunt, dar nici destrabalate nu par a fi

Smart casual nu este un dress code dificil; trebuie privit ca o provocare!

Tricourile de barbati disponibile online pe Massini.ro infatiseaza cel mai bine lupta intre doua registre opuse, cel office si cel casual. Daca primul transforma totul intr-o lupta metodica pentru bani, putere si functie, al doilea registru incearca sa spuna „Mai exista si weekend” sau „Dupa o pauza, luata la timpul potrivit in doza potrivita, munca da roade mai bune”.

Numai ca aceasta „lupta” stilistica nu deranjeaza; din amestecul registrelor apare un mijloc inedit de definire a unui dress code care este solicitat si impus din ce in ce mai mult: smart casual.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *