Diverse

Blugii pentru barbati de la Bigotti.ro au reduceri de 40%!

Recomanda informatia!

Trebuie sa recunosc ca Bigotti.ro este magazinul meu preferat, cand vine vorba sa ii cumpar ceva sotului meu. Pentru ca niciodata nu am dat gres cu ce am cumparat de aici, indiferent ca a fost vorba de o cravata, o pereche de butoni luata la ultima lui aniversare a zilei de nastere, ori de o camasa super draguta, pe care a purtat-o, cu drag, de multe ori, am ramas cu o impresie buna.

Mai rar sa gasesti, in ziua de azi, lucruri de calitate, iar daca le gasesti, nu iti permiti sa cumperi atatea, pentru ca sunt scumpe. De-asta, intru destul de des pe site-ul magazinului online Bigotti.ro si, ieri, cand am vizitat ultima oara Bigotti, am vazut ca au reduceri la gama de blugi de barbati de anul acesta! Va spun imediat despre ce este vorba.

Blugii de barbati din online au fost cel mai simplu de gasit

Mereu am avut o teama ca, daca voi cumpara articole vestimentare de la un magazin online, nu se vor potrivi ca marime si ca voi fi nevoita sa le returnez, ca procesul va fi unul lung si ma mai aleg si cu banii dati! Am auzit destule intamplari de tipul asta, asa ca mi-a fost frica sa risc. Dar, pentru ca, acum doi ani de zile, sotul meu implinea frumoasa varsta de 30 de ani si chiar nu stiam ce sa ii fac cadou, am zis sa caut pe internet repede, doar, doar voi gasi ceva de calitate, la preturi convenabile si care sa i se potriveasca.

  • Asa am dat de Bigotti, cred ca am cautat pe Google “camasi barbatesti” si asa am descoperit acest magazin online de unde am reusit sa cumpar o camasa superba. N-am avut probleme cu livrarea si marimea a corespuns. Au, pe site, filtrele acelea dintre care poti alege marimea, dimensiunea, desenul sau printul, in cazul camasilor si al tricourilor barbatesti. Stiind marimea pe care sotul meu o poarta la camasi, am reusit sa gasesc ceva potrivit.
  • Ieri, pentru ca eram iar in dilema, intrucat vream sa ii fac o surpriza cu o pereche de blugi, am intrat iar pe Bigotti si am gasit reduceri la blugii de barbati. Ei, nici nu se putea mai bine! Lucruri de calitate, de la un brand care a introdus specificul italian in moda masculina din Romania si care m-a cucerit acum doi ani de zile, sunt, acum, la reducere!
  • Daca ma intrebati, da, i-am ales, deja, o pereche de blugi barbatesti tip regular, pentru ca lui ii place stilul acesta, nici foarte lejer, dar nici strans. Erau mai multe variante de culori acolo, dar, de obicei, eu aleg repede ceva, asa ca o pereche de blugi de barbati bleumarin mi-am zis ca e mai mult decat potrivita si pentru purtarea de zi cu zi, asa cum ii trebuia lui.
  • Am prins si reducerea, asa ca acum tot ce mai ramane e sa il vad pe sotul meu multumit de alegerea facuta. Am vazut, pe site-ul Bigotti.ro, ca au si o politica de retur, dar chiar nu cred ca am gresit marimea, iar de placut, sigur ii va placea sotului meu. In plus, nu e frumos sa returnezi cadourile, nu?!

Update: Perechea de blugi pentru barbati de la Bigotti i s-a potrivit de minune

Revin cu un update la postarea mea si va spun ca nici nu se putea sa ii vina mai bine sotului meu perechea de blugi barbatesti. Si mie mi-au placut foarte mult si ma bucur ca am scapat de grija de a nu gasi ceva de calitate si foarte stilat. Asa ca, pot spune ca ma pricep la facut cadouri, mai ales pentru cei dragi mie. Daca aveti nevoie de idei, scrieti-mi, va rog! Vom gasi, impreuna, ceva in tendintele anului, care sa fie pe placul vostru si al celui care va primi cadoul!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *