Sanatate-Medicina

Folosirea steroizilor in Romania

Recomanda informatia!

Unele persoane nici macar nu au auzit de steroizi, altele sunt constiente de aceste produse anabolizante si cred ca sunt folosite doar de culturistii de la TV, dar totodata, multe persoane din Romania folosesc steroizi pentru cresterea masei musculare, cresterea capacitatii fizice sau pentru tonifiere.

Steroizii sunt considerati ilegali in Romania, cu toate acestea aproape orice sala de culturism are cel putin 3 consumatori steroizi. Ganditi-va la cate Sali de forta sunt si o sa va iasa un calcul total referitor la cati consumatori de steroizi are tara noastra.

De ce sunt atat de multi consumatori de steroizi daca sunt ilegali?

Steroizii au intrat in ilegalitate din mai multe motive. Principalul motiv ar fi faptul ca vin cu efecte secundare daca sunt administrati in cantitati mari. Iar cantitatile nu pot fi controlate de autoritati, astfel punerea acestor produse pe lista neagra a fost o idee buna.  Folosirea acestor produse cu un plan bine pus la punct poate insa sa ne aduca beneficii si tocmai de aceea aceste produse sunt folosite la o scala asa de mare.

Acesti steroizi anabolizanti au fost interzisi si fiindca ofera consumatorului capacitati fizice superioare fata de cel care consuma. Iar folosirea lor in competitii este interzisa.

Exista tari in care consumul de steroizi este considerat legal?

Da, exista foarte multe tari in care consumul de steroizi este permis. Printre aceste tari putem enumera Lituania, Bulgaria, Serbia, Rusia si multe altele.

In Romania exista steroizi si in farmacii si se comercializeaza cu usurinta, dar produsele din farmacii sunt vandute doar pe baza prescriptiilor medicale. Cu toate acestea, exista site-uri care se ocupa cu steroizi originali de vanzare pe internet.

Ideea este ca steroizii ne ajuta sa avem o masa musculara mai proeminenta intr-un timp mai scurt, insa ideal ar fi sa nu consumam aceste produse anabolizante daca doar dorim sa aratam bine. Aceste produse trebuie lasate pe mana specialistilor, iar noi sa ne axam pe programe sportive eficiente care sa ne ajute sa crestem natural in masa musculara.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *