Sanatate-Medicina

Implant dentar profesional la clinica stomatologica ArtImplant

Recomanda informatia!

Dintii fac parte din categoria afectiunilor cel mai des intalnite, acestea apar in mare parte din cauza lipsei periajului zilnic sau din cauza unui perioaj gresit. Problemele pot fi undele care se pot trata rapid, cum ar fi o simpla carie, dar pot fi probleme mai grave care necesita extractia dintilor si inlocuirea acestora cu un implant.

Implanturile dentare

Din punct de vedere al implanturilor dentare, acestea au inceput sa aibe o rata de reabilitate in crestere, datorita tehnicilor avanasate care au aparut. Exista si alte metode de inlocuire a dintilor, insa nu atat de eficente, aceste afecteaza si dintii alaturati si pot crea mai multe probleme in timp. Implantul dentar inseamna in termeni mult mai comuni, introducerea unui surub cu filet pe canal, care ar rolul de inlocuire al radacinii dintelui, si atasarea pe acesta a unui coroane dentare, ce poate fi din diferite materiale, care imita foarte mult dintele natural.

Cabinet stomatologic cu tratamente si aparatura de ultima generatie

Alegerea unei astfel de metode in cazul unei probleme reprezinta o varianta foarte buna, insa acesta trebuie facuta intr-un cabinet in care gasesti produse si aparatura profesionala. Un astfel de cabinet stomatologic in care poti efectua un implant dentar este Artimplant, aici apartura, materialele folosite, dar si serviciile sunt unele cu un inalt standart de calitate.

Alegerea acestui cabinet reprezinta o solutie foarte buna, aici ai la dispozitie o gama larga de implanturi pe care poti sa le alegi in functie de preferinte, inlocuirea dintelui se face de catre medici specialisti cu o vasta experienta in domeniu, intr-un cabinet in care conditiile sanitare sunt unele ce respecta normele Europene in vigoare. Datorita aparaturii profesionale, cu o tehnologie de ultima generatie, acest implant este efectuat fara pic de durere, aspect pe care in alte cabinete stomatologice greu il gasesti.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *