Casa-Gradina

Ce culori poti alege pentru un living?

Recomanda informatia!

Visezi la cel mai in tendinte si cel mai colorat living? Care sunt cele mai bune asocieri, cele mai bune accesorii si culorile in tendinte? Descopera toate acestea citind acest articol.

Fiecare nuanta determina un sitl sau o ambianta si mai mult atunci cand este asociat cu un anumit material. De exemplu, albul si lemnul sunt cele care sugereaza o ambianta scandinava, calduroasa, in timp ce albul si metalul se indreapta inspre un design mai minimalist.

Accesorii colorate pentru living. Un living in nuante de alb este alegerea multora, dar poti sa ii aduci un plus de culoare prin intermediul accesoriilor alese asa cum trebuie. Poti alege o cuvertura sau un pled in nuante de verde profund, un puf porticaliu, o canapea in nuante de albastru…

Cum poti asocia culorile in living? Un living in nuante de albastru, de exemplu se poate adresa tuturor stilurilor si gusturilor, mai ales daca alegi si un mobilier in nuante de albastru, o canapea de exemplu, pe care sa le pui in valoare prin intermediul unor nuante de alb, bej sau gri deschis.

Un living in nuante de verde va arata cel mai bine alaturi de nuante mai blande. Albul de exemplu, va avea cel mai luminos rezultat. Ocrul va pune in valoare un living mai linistitor si griul il va ajuta sa fie cel mai structurat.

Griul are avantajul de a se potrivi cu aproape orice mai ales cu nuantele mai pop sau mai puternice de turcoaz sau de albastru indigo. Vei obtine astfel cel mai modern si mai tonic living. Iar amestecul de gri si de culori naturale te va ajuta sa obtii un stil scandinav sic. Griul merge de minune de asemenea cu nuantele mai intense precum rosul sau albastrul profund.

Da, griul si albastrul sunt foarte in tendinte pentru salon, dar si culorile mai reci sau mai dinamice. Cea mai populara din acest an, ramane fara doar si poate, cea de terracota.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *