Produsele textile promotionale in advertising

Recomanda informatia!

Pentru a-si promova mai bine produsele si pentru a-si contura o imagine profesionista, tot mai multe firme aleg sa aduca la cunostinta consumatorilor  noutatile in materie de produse si servicii prin intermediul unor ample campanii de advertising in cadrul carora se ofera clientilor si colaboratoilor produse textile promotionale. Oferirea acestor articole reprezinta o forma de respect a firmelor  fata de clienti si o modalitate profesionista de a-si promova produsele. SC Keops Star SRL  pune la dispozitia clientilor sai o paleta variata de produse textile promotionale, articole care pot fi centrul campaniilor de advertising, organizate in orice perioada a anului sau sezonier. Produsele textile promotionale pot fi personalizate cu insemnele firmei, sloganul acesteia sau cu orice alte elemente pe care clientul le doreste. Calitatea acestor produse este deosebita, ele remarcandu-se de alte produse similare de pe piata prin designul special, atentia pentru finisaje si modul atragator de prezentare.
Multe firme lanseaza produsele si serviciile noi in perioada sarbatorilor- de Craciun, Paste sau 8 Martie . In cataloagele ColourFul Christmas si ColourFul Seasons se pot gasi produse textile promotionale care pot fi oferite clientilor sau partenerilor in cadrul campaniilor de publicitate organizate in orice perioada a anului. Aceste articole pot fi folosite atat de adulti cat si de copii – sepci de baseball si sepci panama in diverse modele si culori, esarfe si cravate. Unele produse textile promotionale  sunt speciale pentru anumite perioade din an- Craciunul sau sezonul estival. Seturile polar si paturile din fleece pot fi vedetele campaniei de advertising derulate in perioada Craciunului deoare sunt produse extrem de utile in sezonul rece; unele dintre aceste articole sunt imprimate cu elemente decorative specifice Craciunului. Prosoapele, tricourile si covorasele de plaja in diverse marimi si culori sunt articole promotionale potrivite pentru campanile organizate pe perioada verii. Printre produsele textile promotionale deosebite comercializate de SCKeops Star se numara articolele din categoria timp liber –geci, tricouri, veste cu elemente reflectorizante, paturi din fleece speciale pentru cort, sepci panama din material textil sau impermeabil. In catalog se regasesc si articole pentru casa, utile si de foarte buna calitate- seturi de bucatarie ce contin un sort si o manusa speciala pentru gatit, paturi calduroase din fleece in diferite culori si marimi, destinate uzului adultilor, copiilor sau animalelor de casa.
Gama de produse textile promotionale comercializate de SC Keops Star este atat de variata incat indiferent de tipul de produs sau serviciu comercializat im mod sigur veti gasi un produs care sa transmita cat mai bine mesajul campaniei de advertising.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *