Sanatate-Medicina

De ce este important un marsupiu bebe?

Recomanda informatia!

Marsupiul pentru copii este un accesoriu ce permite transportul in siguranta al copilului, acesta fiind asemanator unui ghiozdan. Poate cel mai mare avantaj al unui marsupiu este ca ofera parintelui posibilitatea de a-si folosi mainile in timp ce transporta copilul, fiind singurul articol de transport care nu necesita impingerea sau tragerea acestuia. Marsupiul frontal tip ghiozdan poate fi folosit incepand cu prima luna, iar pentru acei parinti care au un bebelus ce necesita atentia lor permanenta, un marsupiu poate fi o solutie buna acolo unde un carucior nu e.

Intr-un marsupiu tip ghiozdan, pozitia bebelusului este verticala, bebelusii mici fiind pozitionati cu fata spre parinte iar bebelusii mai mari cu spatele spre parinte. Pentru sustinerea capului bebelusului, aceste marsupii vin cu pernute de suport speciale, ce poti fi indepartate sau indoite odata ce copilul creste. Majoritatea marsupiilor tip ghiozdan pot fi folosite pana la 9 luni, dar exista si marsupii care pot fi folosite pentru mai mult timp sau care pot fi folosite atat frontal, cat si pe spate.

  • Poate fi folosit acolo unde un carucior nu este o solutie (indeparteaza problema spatiilor inguste, scarilor rulante, terenurilor accidentat, excursiilor pe plaja sau la munte etc).
  • Ajuta la linistea copilului si mamei. Multi bebelusi plang daca nu sunt tinuti in brate, iar un marsupiu poate rezolva aceasta problema.
  • Permit alaptarea discreta.
  • Impart greutatea si presiunea pe ambii umeri, fata de marsupiile tip fasa care se prind pe un singur umar.

Daca aceste lucruri nu v-au convins sa cumparati un marsupiu bebe, sigur pretul mic la marsupiu bebe de pe babyneeds.ro o sa va convinga sa cumparati.

Marsupiu bebe a devenit un accesoriu destul de important in viata parintilor, asa ca nu ezita sa cumperi si tu unul.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *