Diverse

Zbor cu Elicopterul pentru Doi – Cadou pentru Iubita

Recomanda informatia!

Asemeni unui adolescent ce isi declara pentru prima data dragostea, la fel de sincera si emotionanta trebuie sa fie aceasta declaratie si la maturitate.

 

Cu totii stim cat de dificil este sa alegi un cadou potrivit pentru  iubita, mai ales atunci cand ocazia daruirii acestuia poate fi chiar o cerere in casatorie.Activitati-Cadou Supermarket, magazin online de cadouri , va ofera  idee de cadou pentru o  experienta de neuitat.

 

http://www.activitati-cadou.ro/Champagne-Flight-Zbor-cu-Elicopterul-pentru-2.html

 

Ofera un cadou inedit persoanei iubite, daruindu-i un Zbor cu Elicopterul. Alege ca declaratia ta de dragoste sa fie una inedita, impartasita la inaltime in timpul unui zbor cu elicopterul. Vei avea ocazia sa admiri panoramele incredibile alaturi de persoana draga.

 

Dupa acest survol mirific va avea loc o aterizare intr-un loc retras, unde aveti posibilitatea sa savurati un pahar de sampanie, desprinsi de intreaga societate, moment prielnic pentru o cerere in casatorie sau o declaratie iesita din comun. Va veti bucura impreuna de o experienta aparte in timpul unui zbor premium la bordul elicopterului, sampania fiind din partea casei. In acest fel o sa reusiti sa acordati o alta definitie cuvantului “cadou” si sa inlocuiti obiectele cu amintiri de neuitat.

 

Activitati-Cadou Supermarket

 

http://www.activitati-cadou.ro

 

e-mail: contact@activitati-cadou.ro

 

telefon :021 5688886

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *