Sanatate-Medicina

Zeolit ? un remediu de mii de ani redescoperit de medicina moderna

Recomanda informatia!

Desi Zeolitul este un remediu folosit de mii de ani in medicina indiana Ayurveda, in medicina traditionala chinezeasca si in medicina populara ruseasca, abia in ultimii 20 de ani medicina moderna i-a redescoperit si demonstrat stiintific numeroasele beneficii. Dintre acestea, cele mai importante sunt rezultatele obtinute in tratamentul impotriva cancerului, studiile dovedind ca Zeolitul are capacitatea de a scoate din organism substantele cu potential cancerigen.

Zeolit – « piatra care fierbe »

Denumirea de « zeolit » isi are originile in greaca veche, unde « ze » inseamna « a fierbe » si « lithos » inseamna « piatra ». Denumirea face referire la modul in care s-a format acesta, in urma cu milioane de ani, prin interactiunea dintre lava incinsa a vulcanilor si apa marii.

La fel ca sarea de bucatarie, zeolitul face parte din clasa mineralelor. In compozitia sa chimica se regasesc hidrata?i de calciu, sodiu, potasiu, magneziu. Structura sa minerala cu sarcina negativa ii permite sa atraga metalele grele si materialele radioactive din organism. In felul acesta, zeolitul elimina din corp toxinele, virusurile si alte substante daunatoare.
Zeolit – efecte benefice

Din cauza poluarii apei, aerului si alimentelor, organismul nostru ajunge sa fie contaminat cu metale grele, cum sunt plumbul, manganul, mercurul, cadmiul, etc. De asemenea, in corpul nostru ajung prin hrana si numeroase pesticide. Zeolit are un puternic efect detoxifiant, ajutandu-ne sa eliminam din organism aceste substante nocive. Chiar si in cazurile de iradiere, acesta are un efect de decontaminare radioactiva a organismului.

Zeolit favorizeaza echilibrarea pH-ului din corp. Prin aducerea pH-ul in limite normale, cantitatea de oxigen din organism va creste, iar sistemul imunitar va functiona mai bine. De asemenea, Zeolit atrage si limiteaza protonii in exces care produc aciditate. Astfel, are efecte benefice in cazurile de hiperaciditate, candidoza, artrita.

Numeroase studii au demonstrat eficienta Zeolitului asupra tumorilor, in general, si in special asupra diferitelor forme de cancer, prin inhibarea substantelor cu potential cancerigen. Unii cercetatori sustin chiar ca zeolitul activeaza o gena din ADN-ul celulei maligne, care declanseaza moartea programata a acesteia.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *