Afaceri

Totul despre asigurarile CASCO

Recomanda informatia!

Cei care aleg sa incheie o asigurare CASCO se numara printre soferii constienti de faptul ca o masina poate fi oricand avariata, indiferent de cat de prudent ai fi la volan. Desi oamenii de obicei nu constietizeaza cat de frecvente sunt accidentele pe soselele Romaniei si faptul ca ar putea fi candva chiar ei intr-o astfel de situatie nefericita, probabilitatea ca un astfel de eveniment sa se intample ramane totusi foarte mare.

De asemenea, nu putine sunt situatiile in care soferii gasesc masina avariata in parcare si nu au habar cine a fost faptasul. Intr-o astfel de situatie in care nu se poate apela la RCA-ul celui care ne-a lovit autoturismul, singura solutie este sa scoatem bani din propriul buzunar pentru reparatii, aceasta daca nu cumva beneficiem de o asigurare CASCO.

Asigurarea CASCO este o asigurare facultativa, care acopera o multime de riscuri, pe care insa la incheierea politei trebuie sa verificam ca au fost stipulate. In functie de ce riscuri acopera polita, cat si de vechimea masiniim, model si gradul de uzura, valoarea acestui tip de asigurari poate varia. De asemenea prima de asigurare poat fi diferita si in functie de compania asiguratoare, care are si anumite criterii subiective in functie de care stabileste valoarea primei de asigurare.

Daca doriti sa incheiati o polita CASCO, atunci pe site-ul ottobroker.ro veti gasi o multime de oferte foarte bune. Completand cu datele dumneavoastra personale campurile din aplicatia calculator CASCO, aveti posibilitatea de a intra in posesia ofertelor de la mai multe companii de asigurari. Dintre acestea, puteti alege sa comandati pe una dintre ele, pe care in mai putin de 48 de ore o veti si primi.

De asemenea, aceste oferte de pret CASCO sunt mai bune decat cele pe care vi le vor oferi brokerii de asigurari din oras, deoarece site-urile percep comisioane mai mici.

Asa ca, daca doriti sa fiti intodeauna sigur ca va veti bucura in continuare de automobilul dumneavoastra cu certitudine, incheiati o polita de asigurari CASCO.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *