Diverse

De unde luam triciclete pentru copii? De pe Ilbambino.ro, desigur!

Recomanda informatia!

Tricicletele de copii sunt varianta prin care copiii se pot obisnui cu mersul pe roti, inainte sa invete sa mearga pe bicicleta. Sunt o modalitate simpla si amuzanta, in acelasi timp, de a-i plimba, atunci cand nu mai au nevoie de carucior. Practic, reprezinta acel mijloc de transport pe roti, cu ajutorul caruia prichindelul se deplaseaza si in acelasi timp face sport. Ii pregateste de mersul pe bibicleta, ceea ce inseamna ca este foarte probabil sa  nu mai aiba nevoie de roti ajutatoare atunci cand vor primi prima bicileta adevarata. Tricicletele disponibile pe site-ul oficial Ilbambino pot fi vazute aici: https://www.ilbambino.ro/triciclete-copii/, daca esti intresat de achizitionarea unei triciclete poti cauta ofertele de pret, deoarece anumite modele de triciclete au preturi reduse.

Triciclete pentru prichindei- cum sa le alegem?  

Triciclete, biciclete si uneori…motociclete. Cam asta e ordinea mijloacelor de transport pentru impatimitii mersului pe doua roti. Iti poti da seama ca prichindelul tau este iubitor de adrenalina daca inca de mic invata cu usurinta sa foloseasca tricicleta. Dar, inainte sa o achizitionezi, trebuie sa fii sigura ca faci alegerea corecta. Nu ai vrea sa iei una care sa ii „ramana mica” pana in vara urmatoare asa ca trebuie sa fii atenta la cateva detalii.

  • Triciclele fara pedale – acest gen de triciclete sunt facute pentru copilasii mici, care nu sunt invatati sa apese pe pedale. Astfel, prichindeii pot invata sa foloseasca tricicleta fara sa le fie dificil, deoarece este special creata pentru incepatori. Sunt prevazute cu scaun comod, maner pentru transport si cauciucuri moi. Un asemenea tip de triciclete sunt cele din colectia Wutsch de la Puky de pe site-ul oficial Ilbambino.
  • Triciclete cu suport pentru picioruse – acest tip de triciclete sunt potrivite copilasilor mici, care pot fi impinsi cu ajutorul manerului din spatele tricicletei, atunci cand au obosit sau inainte sa invete sa foloseasca singuri tricicleta. La anumite modele, manerul pentru control si suportul pentru picioruse se pot demonta, asadar tricicleta poate fi modificata in functie de nevoile copilasului.
  • Tricilete pentru vitezomani – tricicletele de acest gen sunt pentru copiii care stiu deja sa mearga pe tricicleta. Nu au nici maner si nici suport pentru picioruse de obicei si sunt realizate, ca si restul de altfel, din materiale 100% sigure pentru protectia copilului.

Tricileta- toti copiii si-o doresc

Nu cred ca exista un copil care sa nu iubeasca mersul pe tricicleta. Intr-adevar, pot avea anumite reticiente la inceput, dar dupa ce si-au dat seama cum sta treaba cu mersul pe tricicleta, un singur lucru este sigur: nu vor mai vrea sa mearga in parc fara ea! Si..pana la urma, de ce ai vrea sa o faca? Nu trebuie sa il ai convingi sa mearga pe propriile picioare atunci cand a obosit si vrea acasa, viteza cu care merge pe tricicleta iti permite tie sa pasesti cu un ritm normal si nu in ultimul rand, se distreaza. Nu il vei vedea morocanos in timp ce merge pe tricicleta.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *