Sanatate-Medicina

Steroizi de vanzare – de unde cumparam?

Recomanda informatia!

Consumul de steroizi reprezinta un subiect destul de delicat. Multi acuza consumul si comercializarea acestor produse, comparandu-le chiar cu consumul de droguri, in timp ce alte persoane le justifica si sustin consumul de substante dopante.

Chiar daca steroizii nu sunt recomandati, atunci cand va apucati sa folositi astfel de substante, macar asigurati-va ca folositi produse autentice precum cele de pe www.Steroizi-Originali.com , care sa va ajute sa contruiti masa musculara de calitate.

Adevarul este undeva la mijloc. Insa ce trebuie sa stim este ca:

  1. Consumul de steroizi nu este indicat! Iar daca se ajunge cumva in situatia in care te-ai hotarat ferm sa consumi astfel de produse, trebuie sa o faci dupa ce implinesti macar 20 de ani. Incat organismul sa fie destul de dezvoltat.
  2. Cei care consuma steroizi sunt de fapt culturistii profesionistii care nu au incotro si folosesc astfel de produse pentru ca si ceilalti participanti la fel si fel de concursuri folosesc. Nu este recomandat sa folosim steroizii doar pentru a beneficia de o masa musculara mai pronuntata.
  3. Steroizii sunt folositi in tratarea diverselor boli, iar din acest punct de vedere sunt perfect legali, fiindca ajuta la dezvoltarea organismului din multe puncte de vedere. Insa in acest caz, tot procesul si steroizii sunt recomandati de medic.

Desi in Romania steroizii nu sunt tocmai legali, acestia sunt folositi fara retinere de foarte multi culturisti. Unii folosesc aceste produse pe buna dreptate si cu grija, folosindu-se de beneficiile acestora, in timp ce alte persoane abuzeaza si ajung cu usurinta la fel si fel de efecte adverse.

Steroizi de vanzare se gasesc in special pe internet. Se gasesc si in farmacii, dar nu pot fi cumparati decat cu prescriptie medicala. Cu toate acestea, unele produse ce au la baza steroizi se vand cu usurinta si in farmacii. De exemplu pilulele contraceptive sunt tot pe baza de steroizi, avand la baza estrogen si progesteron.

Steroizii contin hormoni umani sintetizati care au rolul de a simula organismul in anumite feluri. In mare parte, steroizii sunt formati din substante care imita testosteronul, estrogenul si alti hormoni umani. Acestia pot fi steroizi injectabili (administrati prin injectie) si steroizi orali ( administrati pe cale orala).

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *