Fier clasic de calcat sau statie de calcat?

Recomanda informatia!

Alegerea clientilor ce isi doresc cel mai scurt si mai eficient drum spre hainele netede a fost complicata de catre aparitia statiilor de calcat. Drept urmare, nu putini sunt cei care sunt nevoiti sa aleaga intre moderna statie de calcat si fierul de calcat. In cazul in care statia de calcat iti face cu ochiul iata de ce ar trebui sa o alegi, cateva motive.

Este ideala pentru garderobe mari. Gratie unui rezervor mare pentru apa statia de calcat este ideala pentru calcarea unui numar mare de haine printr-o singura utilizare fara ca recipientul sa necesite reumplere.

Economisesti timp.  Cu ajutorul unei statii de calcat calcam mai rapid si mai multe haine. Timpul de calcat acordat fiecarei camasi sau costum este redus. Gratie puterii mari a aburului statiei de calcat nu mai trebuie insistat de mai multe ori pe aceeasi bucata de tesatura deoarece statia de calcat isi face treaba mai rapid si mai eficient.

Nu exista riscul arderii hainelor. Uita de fierul de calcat care arde hainele daca ramane mai multa vreme pe rufe. Statia de calcat elimina riscul arderii hainelor asta datorita faptului ca isi regleaza temperatura in functie de fiecare material in parte.

Este mult mai usoara decat un fier de calcat. Volumul si greutatea unei statii de calcat sunt mai mari decat in cazul unui fier de calcat clasic. Insa, in momentul in care tii efectiv in mana doar fierul de calcat al statiei vei constata ca acesta este mai usor decat fierul de calcat. Motivul? Nu mai este atasata greutatea rezervorului de apa ca in cazul fierului clasic.

Permite netezirea hainelor pe verticala. Statia de calcat permite, spre deosebirea de fierul de calcat, clacarea hainelor direct pe umeras. Un lucru extrem de apreciat de persoanele care poarta sacouri des deoarece acestea sunt mai greu de manevrat pe masa de calcat.

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *