Sanatate-Medicina

Zeolitul si Calculii Renali

Recomanda informatia!

ZEOLITUL SI CALCULII RENALI

Calculii renali, litiaza renala sau pietrele la rinichi au aceasi semnificatie: sunt o depunere de minerale la nivelul rinichilor; pot ramane la acest nivel timp indelungat sau pot fi eliminate prin tractul urinar.

Eliminarea, in general se face cu dureri foarte mari-colica renala; dupa prima depunere/eliminare, daca nu se face tratament adecuat, in urmatorii 5 ani vor urma si alte depuneri.

 

CAUZE

 

–         Aport insuficient de lichide in organism; deshidratarea altereaza balanta apa, saruri, minerale si alte substante din urina, astfel acestea precipita si formeaza calculi;

–         Bolile intestinale inflamatorii modifica aportul de substante deoarece intestinal nu mai absoarbe normal nutrientii;

–         Alimentele bogate in oxalati cumulate cu alimnte sarace in calciu;

–         Cauze genetice;

–         Terapia cu estrogen mai ales in cazul femeilor ce au intrat la menopauza, constituie un risc de litiaza renala

 

SIMPTOME

Atunci cand un calcul renal este suficient de mic, eliminarea lui se face cu usurinta; dar atunci cand se acumuleaza in rinichi mai multi calculi cu marimi variabile, mobilizarea lor, desprinderea de pe peretii interni ai rinichiului si eliminarea, produc:

–         durere intense la nivelul zonei lombare

–         durere cu debut brusc, constanta

–         durere la nivelul abdomenului, pelvisului sau organelor genitale

–         senzatie de greata si voma

–         hematurie(sange in urina)

–         urinari frecvente si dureroase

–         febra

–         pierderea apetitului alimentar

–         diaree sau constipatie

–         transpiratii abundente

–         oboseala, epuizare la sfarsitul crizei

 

ZEOLITUL

 

Zeolitul pe langa numeroase capacitati, o are si pe aceea ca distruge si ajuta la eliminarea pietrelor la rinichi. Capacitatea de Schimb Cationic a zeolitului ii confera acestuia o putere nebanuita, deoarece pur si simplu sfarama pietrele, le desprinde si le elimina. Este una dintre afectiunile la care obtinem intotdeauna rezultate numai cu zeolit.

Desigur trebuie sa cunoastem si daca exista una sau mai multe cauze care au dus la depunerea de pietre la nivelul rinichiului: colesterol, probleme intestinale, hipertensiune, probleme genetice, perturbari metabolice. In functie de toate acestea, hotaram, dupa eliminarea totala a pietrelor, un tratament holistic de refacere organica.

Avem o pacienta care atunci cand ne-a contactat, avea un rinichi plin cu pietre si unul plin cu namol, era de altfel programata la operatie; exista un istoric familial, precum si o problema la tiroida. Pacienta a fost foarte ambitioasa si rezistenta, iar in aprox. 5 luni a eliminat tot din ambii rinichi; este in continuare in tratament de refacere si de reglare a activitatii la nivelul tiroidei.

 

PROFILAXIE

–         consumul de lichide – min.2l de lichide pe zi

–         consum crescut de fibre

–         sucuri naturale de citrice

–         consumul mai scazut de carne de vita, porc si pasare

–         alimente bogate in calciu – produse lactate, suplimenti de calciu

–         evitarea alimentelor bogate in oxalati – legume verzi, nuci, ciocolata

–         mancare hiposodata(nesarata)

–         miscare in aer liber si exercitii fizice

Cand suntem contactati, functie de situatie, stabilim dozele si cura cu zeolit; apoi introducem si alte produse pentru a elimina pe cat posibil recidiva, dar si pentru a obtine o echilibrare armonica a organismului.

Pentru informatii suplimentare intrati pe:

www.cosmeticabio-zeolit.com

www.biostem-zeolit.ro

www.biostem.shopmania.biz

 

 

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *