Afaceri online

Bulgaria si frumusetile naturale

Recomanda informatia!

 

Bulgaria este tara cu un aspect cultural incredibil, cu peisaje superbe, demne de invidiat de catre toti vecinii si cu cea mai de pret comoara a sa, din punctul nostru de vedere – Valea Trandafirilor. Bulgaria este cunoscuta ca si un mare cultivator de trandafiri, care respecta intocmai calitatea si traditia plantarii si care este capabila sa faca mereu soiuri de exceptie, unicate.

Se spune ca trandafirii din Bulgaria sunt atat de frumosi si de benefici, pentru ca ei sunt culesi cu zambetul pe buze si cantand, astfel floarea isi ofera toate calitatile celui care o culege. Rose of Bulgaria, gama noastra de produse vegetale suta la suta, se bucura de aceste miracole naturale, pentru ca in fond culegatorii nostri depun atat efort cat si inima, suflet si multa pasiune in culegerea trandafirilor. In plus, distileriile special create pentru trandafiri chiar in Valea Trandafirilor, permit ca acestia sa fie tinuti intr-un mediu bun, in care sa nu ia contact cu bacteriile si sa nu apuce sa se ofileasca ca sa isi piarda esenta pura.

O alta legenda mai leaga Valea Trandafirilor din Bulgaria cu valea revolutionarilor, motiv pentru care si sunt plantate aceste flori, caci ele reprezinta curajul, puterea si jertfa, spiritul de sacrificiu si dorinta de libertate. Insa multi spun ca este valea presarata cu tumuli, deci cu morminte ale vechilor traci. Oricare ar fi adevarul, o jertfa a fost facuta pentru ca aceste minunate flori sa poata sa ajunga la frumusetea stralucitoare pe care o au. Se spune ca pentru orice suflet pierdut primesti in schimb unul inapoi, asa cum se zice si de Craciun: daca moare cineva, se naste un prunc. Asa putem sa invaluim si legenda Vaii Trandafirilor in mister si sa ne raportam la un sacrificiu suprem care a fost facut in spiritul superbelor flori care servesc acum drept elixir de frumusete.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *