Sanatate-Medicina

Renunta la fumat cu e-tigara

Recomanda informatia!

Traim in era tehnologiei, astfel incat tehnologia avanseaza foarte rapid si ne ofera solutii pentru rezolvarea oricarei nevoi si chiar pentru rezolvarea problemelor. E-tigara este un dispozitiv anti-fumat cu ajutorul caruia puteti renunta la viciul de a fuma. E-tigara este cunoscuta si sub denumirea de tigara electronica, aceasta e-tigara este un dispozitiv cu forma si dimensiunile unei tigari obisnuite, insa nu contine substante cancerigene.

E-tigara functioneaza pe baza unui e-lichid, e-lichidele se gasesc cu diferite concentratii de nicotina, puteti opta pentru varianta de e-lichid fara nicotina sau puteti urma un program de reducere a concentratiei de nicotina din e-lichid in mod treptat. In ambele cazuri, riscurile sunt mult mai mici decat la tigara traditionala.

Tigara electronica si e-lichidele de tigari electronice nu contin substante cancerigene, iar riscurile sunt minime.

E-tigara a fost recunoscuta la nivel mondial ca fiind metoda de a renunta la fumat cu cea mai mare rata de succes, avand o rata de succes cu mult peste alternativele uzuale precum guma cu nicotina sau plasturii cu nicotina.

Magazinul TigaraElectronica-Nr1 se ocupa cu comercializarea de tigari electronice de calitate. Avand experienta, TigaraElectronica-Nr1 este una dintre companiile de top in materie de tigari electronice in Romania. TigaraElectronica-Nr1 este distribuitor autorizat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *