Diverse

Panouri LED – de ce este recomandat sa fie folosite in publicitate?

Recomanda informatia!

Publicitatea prin intermediul panourilor LED are un impact extraordinar asupra audienteei si ofera posibilitati de targetare foarte bune, bineinteles in functie de locul in care sunt amplasate respectivele panouri LED.

La ce tipuri de publicitate este recomandat sa folosim panouri LED?

  • Promovarea brandurilor de notorietate
  • Pentru crearea unor campanii de awareness
  • Pentru campanii tactice

Noua tehnologie cu LED ofera un impact extraordinar de puternic si vine cu un look foarte fresh pentru publicitate. In ziua de azi, utilitazarea reclamelor pe pnaouri LED ofera foarte multe avantaje, atat practice, cat si economice. In trecut, panourile care se foloseau erau iritante pentru ochi, de aceea, s-a ajuns la crearea unei noi tehnologii pe baza de led care are o eficienta foarte ridicata a luminii emanate si aduce si economii la consumul de energie electrica.

Panourile LED si rolul lor in publicitate

Consumul de energie electrica redus pe care acestea il ofera este un element extreme de important si practice sustine folosirea de panouri LED in publicitate. Durata mare si rezistenta acestora le fac sa fie din ce in ce mai utilizate in domeniul pubclitatii. In acest caz, folosirea de sisteme de panouri LED ieftine in publicitate ofera privitorului un sistem vizual mult mai placut ochiului si ii ofera practice un sentiment de siguranta atunci cand acesta il priveste, fapt care duce, evident, la cresterea vizualizarilor campaniilor publicitare care isi fac reclama prin aceasta noua tehnologie.

Datorita faptului ca panourile LED au o durata ridicata de viata si sunt si foarte rezistent la socuri, panourile LED sunt extreme de utilizate in cazul campaniilor outdoor si indoor, fiind super usor de montat , chiar si in spatii greu accesibile. In plus, gasim panouri led de diferite forme la Led-Concept si cu un design atractiv, in plus acestea se pot integra si monta foarte usor in diferite spatii. Nu in ultimul rand, panourile led sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator, nu contin mercur si nici nu au emisii de UV.

Magazinul online Led Concept are o oferta de panouri led foarte buna pe site-ul www.led-concept.ro. Toata gama de produse de la Led Concept sunt vandute la pret de producator si beneficiaza de certificate de garantie si de conformitate. Totodata, magazinul online ofera de asemenea la pret de producator o gama larga de produse de iluminat pe baza de led: becuri, spoturi, tuburi, plafoniere, iluminat stradal etc. Contact: comenzi@led-concept.ro sau 0760.919.116.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *