Steroizii creeaza dependenta?

Recomanda informatia!

Pe langa faptul ca multi contesta consumul de steroizi datorita efectelor nocive pe care le au asupra organismului, multi pretind si ca aceste produse creeaza dependenta, insa care este adevarul?

Cand incepi sa iei steroizi cu siguranta vei simti imbunatatiri asupra organismului. Vei simti o mai mare pofta de viata, vei avea mai multa energie, vei dori sa te antrenezi mai intens la sala de forta si de la anumite produse anabolizante chiar vei avea un apetit sexual mai ridicat. Insa odata cu trecerea timpului si administrarea constanta de astfel de produse, beneficiile enumerate mai sus se vor schimba in efecte adverse. Libidoul ridicat va duce la impotenta, buna dispozitie va duce la nervozitate, se va ingrosa vocea, vei avea inceput de calvitie si chiar hipertensiune. Iar in cele din urma vei ramane doar cu dorinta de a avea o masa musculara cat mai bine definita si cu energia si entuziasmul de a merge la sala.

Cu toate acestea, aceste efecte negative nu se aplica tuturor. Nu se aplica celor care au o dieta bine pusa la punct, nu se aplica celor care au un consum moderat de steroizi. Dar multi dintre cei care iau astfel de produse, le iau fara a tine diete stricte, ci le iau pt a creste rapid masa musculara.

Pentru a raspunde la intrebare: Steroizii dau dependenta, dar nu mai mult decat alcoolul sau tutunul sau pofta de dulciuri. Daca totul este facut cu cap, atunci nu devii dependent. Pe langa asta, steroizii sunt si foarte scumpi, iar o astfel de dependenta te-ar goli de bani intr-un timp oarecum scurt.

Daca ai ajuns in punctul in care simti ca esti dependent de steroizi, atunci consulta un doctor axat pe depresii si pe dependente. Vorbeste cu cei din bransa care iau steroizi sau care au incetat consumul si in cele din urma vei gasi o scapare.

Dependenta de steroizi nu se compara nicidecum cu dependenta de tigari. Este mult mai usor sa scapi de dependenta de steroizi decat de cea de tigari. Cu toate acestea, gandeste-te de doua ori inainte de a te apuca de un ciclu de steroizi.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *