Diverse

Despre pariurile sigure

Recomanda informatia!

Ti-ai imaginat vreodata ca exista pe internet pariuri pe care sa le castigi orice varianta ai paria? Ei bine, sunt rare, dar ce este sigur e ca ele exista. Voi incerca in acest articol sa va vorbesc despre asa numitele Pariuri sigure sau Sure Bets si sa va arat cum se poate castiga de pe urma lor.

Ei bine, in lume exista multe case de pariuri sportive online, si fiecare isi calculeaza cotele in functie de anumite circumstante (de exemplu, cotele pot sa se mareasca sau sa se miceasca in functie de sumele pariate pe ele, pentru ca prin asta casele de pariuri cauta sa ramana mereu in castig oricare ar fi rezultatul evenimentului). In functie de aceste variatii, pariorii pot profita, si pot identifica aceste pariuri sigure de care vreau sa va vorbesc in acest articol.

pariuri sigureO sa luam un exemplu simplu prima data, intre 2 jucatori de tenis, jucatorul A si jucatorul B. La prima casa de pariuri, cotele vor arata asa: A 2.10 – 1.70 B, iar la a doua casa de pariuri, cotele sunt A 1.60-1.99 B.
Pentru acest pariu, sa zicem avem alocat un buget de 500$. Vom plasa pariurile dupa cum urmeaza :
Prima casa de pariuri, mizam pe jucatorul A dupa cum urmeaza 243.28$ X cota 2,10 ne da un castig de 510.88$
La a doua casa de pariuri, mizam pe jucatorul B dupa cum urmeaza 256.72$ X cota 1.99 si obitinem 510.88$.
Observati ca in oricare din situatii, castigul este de 10.88$, adica 2.18% din suma pariata.

La fel se pot obtine pariuri sigure si in fotbal, sau alte sporturi. Daca va intrebati care este formula de calcul prin care am calculat cat din suma sa pun pe fiecare pariu in parte, va zic ca solutia este foarte simpla. Aveti mai jos un link cu un calculator de pariuri sigure: Link . Pentru un meci unde nu exista varianta X, completati primele 2 casute cu cele mai mari cote, iar pentru un meci de fotbal, sau alt meci unde exista varianta egalului, completati primele 3 casute cu cele mai mari cote. Dupa ce ati facut asta, selectati suma totala pe care vreti sa o pariati, si calculatorul o sa va arate exact cat trebuie sa pariati pe fiecare cota in parte, si o sa va calculeze si castigul.

Dezavantajele acestori pariuri sigure sau Sure Bets ar fi faptul ca necesita timp mult sa le cautati, insa o sa revin cu cateva linkuri utile in finalul articolului. Deasemenea, castigurile par la prima vedere destul de mici, pe cand mirajul unei cote de 2.00 in pariurile sportive e mare. Cu pariurile sigure, iti ia ceva timp sa strangi acel 2.00 sau altfel zis 100% profit insa nu trebuie sa uitam ca castigul e sigur, si asta e poate cel mai important. Ultimul dezavantaj ar fi ca e nevoie de multi bani care trebuiesc rulati la multe case de pariuri sportive.

Cum gasim Pariurile Sigure?

Aici sunt mai multe variante. Cea mai incomoda probabil ar fi sa le cautam la fiecare casa de pariuri sportive in parte, sa verificam fiecare cota, fiecare meci si asa mai departe. Dar de ce sa facem noi asta, cand deja o fac altii pentru noi?
Exista pe internet mai multe site-uri care ofera pariuri sigure zilnic, prin asa numitele comparatoare de cote. Unele ofera pariurile sigure contra cost pentru o suma nu foarte mare (daca rulati sume mari, poate ca ati recupera taxa inca din prima zi, asa ca daca va ganditi sa aplicati aceasta metoda, sfatul meu ar fi sa tineti cont si de aceasta varianta), insa din fericire, gasim si unele care ne ofera aceste informatii pe gratis.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *