Casa-Gradina

Alegerea companiei care sa-ti construiasca casa

Recomanda informatia!

Nu orice persoana este destul de norocoasa pentru a ajunge in pasul in care sa-si consturiasca propria locuinta, insa daca te numeri printre cei norocosi, asigura-te ca este o experienta placuta de pe urma careia ai numai de castigat. Nu ma refer la faptul ca ajungi sa iti construiesti singur casa de la zero, ci angajand o firma de constructii care se oupa de ridicarea locuintei tale.

Multi am auzit povesti ingrozitoare despre ridicarea unei case, multi stim cazuri in care s-au inceput lucrarile pentru locuinta insa nu au fost finalizate din cauza faptului ca proprietarii au ramas fara buget, estimarile fiind aproximate gresit sau ca firma de constructii a renuntat la proiect dupa un anumit timp. Aceasta este realitatea, trebuie sa ne alegem cu grija compania de constructii cu care vom colabora si trebuie totodata sa ne asiguram ca dispunem de bugetul necesar pentru finalizarea lucrarii.

Ce aspecte trebuie sa avem in vedere atunci cand alegem o firma de constructii pentru realizarea unei case?

Portofoliul unei firme de constructii spune totul despre experienta acesteia. Dorim ca firma ce se ocupa de constructia casei noastre sa aiba experienta in domeniu si sa ne asigure buna realizare a proiectului. Nimeni nu-si doreste sa apeleze la o firma care nu a mai ridicat o casa niciodata sau nu a intretinut macar lucrari de amenajare a unei locuinte. Asadar, este important sa includem in discutia cu reprezentatul companiei si acest aspect.

O firma de constructii reputabila trebuie sa isi respecte clientii. Chiar daca pare exagerat, modul in care se comporta reprezentantii companiei cu tine spune multe despre aceasta. De asemenea, este foarte importanta comunicarea intre client si constructor, fiindca orice neintelegere la nivel verbal poate duce la o decizie gresita pe santier.

Trebuie stabilit de la inceput ce materiale vor fi folosite. Daca firma accepta sa foloseasca materialele propuse de noi sau daca materialele pe care aceasta le foloseste sunt de calitate.

Pretul este de asemenea un factor important si trebuie luat in considerare inca de la inceput. Oferta firmei de constructii trebuie sa fie detaliata si exacta. Trebuie sa intrebam constructorul daca pretul stabilit la inceput va ramane acelasi si la final, fiindca sunt multe firme care tot umfla pretul pe parcursul lucrarii.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *