Afaceri online

Livrari de mancare la docimiliu cu Pomello.ro

Recomanda informatia!

Traim intr-un secol al vitezei in care fiecare minut este pretios. Orasele au devenit tot mai aglomerate iar timpul liber a devenit practic un lux. In marile aglomeratii urbane, stresul si graba au devenit adevarate stari de spirit. Din pacate, Bucurestiul s-a transformat in ultimii ani intr-un astfel de oras. Adica un oras foarte aglomerat in care abia iti mai ramane ceva timp liber. Multi dintre cei care traiesc in Bucuresti muncesc cate 10-12 ore pe zi iar apoi mai pierd inca 2-3 ore in trafic, in drumul de la job spre casa. Iar cand ajungi acasa dupa 14-15 ore, cu siguranta nu mai vrei sa gatesti. Care ar fi solutia? Bineinteles ca e mult mai simplu sa comanzi ceva. Dar nu de oriunde.

Ideea de la care a pornit Pomello

Ideea care a stat in spatele Pomello.ro este foarte simpla. Multi oameni nu au timp sa isi mai faca de mancare sis a mananci sa restaurant in fiecare zi poate fi destul de costisitor. Plus ca nu multi isi permit acest lucru. De aceea Pomello a introdus in anul 2008 serviciul de “mancare la oala”. Adica cei interesati pot comanda o oala intreaga de mancare ce va fi livrata la domiciliul clientului. Mancarea va fi proaspata iar gustul precum al bucatelor preparate de mama. Iar mancarea de la Pomello va fi livrata la domiciliu in orice sector din municipiul Bucuresti.

Cum se poate comanda de la Pomello.ro

Comanda la Pomello se poate plasa foarte usor. In acest sens trebuie doar sa intri pe site-ul www.pomello.ro, sa alegi produsele pe care vrei sa le comanzi iar apoi sa completezi adresa ta, precum si intervalul orar in care doresti sa iti fie livrata mancarea.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *