Afaceri online

Sfaturi pentru cei care vor sa isi deschida un magazin online

Recomanda informatia!

Cert este faptul ca nu este tocmai usor sa iti deschizi un magazin online. Asta deoarece numerosi sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi, trebuie sa iei o multime de decizii, toate la momentul potrivit. O responsabilitate destul de mare. De aceea venim cu cateva aspecte importante pe care e bine sa le stii inainte de a face acest pas.

Ce vinzi ? Este prima si cea mai importanta intrebare la care trebuie sa raspunzi in momentul in care decizi sa deschizi un magazin online. Poti crea o lista cu produsele pe care ai vrea sau ai putea sa le vinzi. Opteaza pentru produse care ar putea rezolva probleme actuale sau mergi pe mana trendurilor. Odata ce ai creat aceasta lista poti merge mai departe.

Analizeaza ideea. Cu siguranta ai pe lista intocmita zeci de produse pe care ai putea sa le vinzi. Cum ai putea sti care din ele sunt bune si care nu? Aici apare etapa analizarii ideii si a pietei pentru a vedea pentru care din produsele aflate pe lista ta exista cerere. Pentru asta te poti folosi de unealta Google Keyword Planner, de volumul de cautari de pe Google sau de evaluarea competitiei pentru a-ti face o idee.

De unde vei face rost de produse? Odata ce ai stabilit ce produse vei vinde la magazinul online, urmatorul pas este acela de a gasi cea mai buna varianta prin care poti face rost de produse – le fabrici tu insuti, gasesti un producator care le fabrica, le cumperi en gros sau vinzi produsele de la un furnizor.

Infiintarea firmei, numele si crearea magazinului propriu zis. Dupa infiintarea firmei, adica dupa ce ai inregistrat-o la Registrul Comertului urmeaza alegerea unui nume – cele scurte si atragatoare dau cel mai bine – si crearea magazinului online. Alege o platforma care sa iti ofere toate functionalitatile, este cel mai simplu si mai rapid.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *