Afaceri

Premergator cu jucarie si un carucior pentru gemeni

Recomanda informatia!

Premergator cu jucarie
Prichindelul tau a inceput sa creasca si a trecut de etapa in care nu isi putea sustine capul si sa stea in pozitie verticala. Acum micutul da tot mai des sa se ridice si sa are energie in picioare. Poti sa ii incurajezi elanul de a merge prin a ii cumpara un premergator.
Premergatorul ar trebui sa fie usor dar indeajuns de stabil astfel incat cel mic sa nu riste sa se rastoarne cu tot cadrul atunci cand prinde elan si incepe sa se impinga.
Un alt plus ar fi daca premergatorul este dotat cu ceva jucarii cu care cel mic sa isi consume din energie  si in acelasi timp sa se si bucure de toata experienta in sine.
Unele premergatoare au jucarii care pot fi detasate si astfel in zona respectiva poti sa ii pui micutului canita cu ceai sau apa pentru momentele in care acesta face o pauza din a merge prin casa.
De asemenea trebuie sa ai in vedere daca premergatorul poate fi ajustat pe inaltime si daca are protectie la trepte.
Nu in ultimul rand pretul este un alt factor pe care trebuie sa il iei in calcul. Daca nu beneficiezi de un buget mare si te gandesti ca nu o sa sa gasesti ceva indeajuns bun, nu e cazul sa te ingrijorezi. Noi iti propunem un premergator numai bun dar si carucioare pentru copii ieftine la preturi accesibile, oferit de cei de la ibebe.ro la un pret rezonabil.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *