Turism

Recomandare de vacanta: Hotel Prahova Saturn

Recomanda informatia!

Hotelul Prahova, cotat la 2 stele, este o alegere potrivita pentru turistii care doresc sa-si petreaca sejurul la mare in statiunea Saturn, acesta oferind conditii foarte bune la preturi accesibilie tuturor persoanelor, localizarea in apropierea marii fiind si ea un avantaj foarte mare si oferind o priveliste placuta.

Hotelul are 5 etaje si dispune in total de 153 de camere duble, restaurant, bar de zi, terasa de vara si parcare. Restaurantul are o capacitate de 1200 de persoane, iar meniurile sunt variate, la cererea turistilor putandu-se prepara meniuri din bucataria internationala si meniuri dietetice. Serviciile de masa se pot asigura in sistemul de bonuri valorice sau card turist. La barul hotelului se pot servi atat bauturi reci cat si calde.

Toate camerele hotelului sunt foarte spatioase, mobilate modern si decorate cu bun gust acestea fiind prevazute cu baie proprie cu dus, televizor, pat dublu si balcon, de la care se poate admira marea, hotelul fiind situat la numai 20 m de faleza. De asemenea, la cerere, camerele pot fi dotate si cu frigider, acesta putandu-se inchiria de la receptie. Camerele sunt spatioase si pot gazdui familii cu copii, tot la cerere acestea putand fi dotate cu paturi suplimentare. Facilitatile pentru copii sunt urmatoarele: 0-7 ani neimpliniti, maxim 2 copii, acestia beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, 7-12 ani neimplini, se achita 50% din taxa de cazare pentru fiecare copil, iar in camera se amplaseaza un pat suplimentar, 12-18 ani neimpliniti, se achita pentru fiecare copil 70% din taxa de cazare, iar pentru fiecare copil se amplaseaza un pat suplimentar. In cazul cazarii unui adult cu un copil cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani neimpliniti, tariful de cazare pentru copil este redus cu 40%.

Majoritatea camerelor hotelului Prahova au vedere spre mare, astfel ca turistii pot sa admire rasaritul de soare direct din balconul camerei de hotel sau pot bea un suc proaspat de fructe privind un apus superb de soare. Marea este incantatoare indiferent de momentul zilei, asa ca daca ati decis sa cautati hoteluri in Saturn, trebuie sa va bucurati din plin de soare, mare si nisip fin. Hotelul Prahova este o alegere buna indiferent daca ajungeti in statiune cu masina proprie, pentru care aveti asigurata parcare, sau cu trenul, distanta fata de gara fiind de numai 1 km.

Statiunea Saturn este situata in apropierea orasului Mangalia, aceasta fiind construita in anul 1972 ca o statiune balneara, aici gasindu-se 21 de izvoare termale sulfuroase, recomandate in special pentru bolile digestive si reumatismale. Datorita curentilor maritimi calzi si datorita faptului ca statiunea este amplasata in sudul jud. Constanta, clima in statiune este putin mai calda decat in celelalte statiuni de pe litoral, turistii avand astfel parte de conditii ideale pentru plaja si baie.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *