Diverse

Ce nu stiai despre operatia de rinoplastie!

Recomanda informatia!

Imperfectiunile trupului nu mai reprezinta de mult o problema iremediabila. Printre multe alte optiuni de remodelare a formelor corpului, rinoplastia se face remarcata ca fiind una dintre cele mai comune proceduri estetice din ziua de azi. Aspectul nasului influenteaza intreaga fizionomie a fetei, motiv pentru care disproportionalitatea, defectele nazale sau problemele respiratorii cronice sunt insuficiente ce trebuie corectate, iar cel mai rapid si eficient mod de a salva situatia este rinoplastia.

“Acest tip de interventie se face doar dupa varsta de 16 ani, intrucat pana atunci nasul trebuie sa-si fi incheiat procesul de dezvoltare. Cu doua saptamani inainte de operatie, administrarea aspirinei sau a medicamentelor ce o contin este interzisa, iar aparitia unei raceli sau a unei infectii de orice fel va duce la amanarea interventiei “, sutine chirurgul estetician, Calin Dobos.

Pacientul trebuie sa fie complet si corect informat inainte de a face o rinoplastie!

Temerile, problemele sau curiozitatile sunt firesti si cel mai adesea isi gasesc solutii in discutiile avute in prealabil cu medicul chirurg. Medicul chirurg estetician Calin Dobos iti spune tot ce trebuie sa stii despre rinoplastie.

1.Cine este eligibil pentru rinoplastie?

Fie ca vrei sa corectezi un defect din naștere, o problema medicala, un traumatism suferit la nivelul nasului, rinoplastia poate oferi un echilibru al proportiilor care sa te satisfaca. Este foarte important, insa, urmatorul aspect: te poti aștepta sa ai un nas mai frumos, mai bine proportionat raportat la dimensiunile fetei, dar aspectele legate de viata personala sunt o alta problema.

Nasul inestetic poate fi cauzat de: cocoasa (mai mare sau mai discreta), varful lung (cazut) si/sau gros sau ascutit, columela (partea inferioara dintre nari) sa fie prea cazuta sau prea sus, nasul sa plece fie prea din frunte, fie cu o scobitura nefiresc de adanca intre radacina lui si frunte, narile prea mari sau deviat lateral.

2. In Romania exista conditii la fel de bune ca in alte tari ?

Rata de succes a operatiilor de rinoplastie in Romania este la fel de mare ca cea din alte tari. Pacientii pot alege clinici sau spitale private, dotate cu aparatura de ultima ora și conditii de spitalizare excelente, pentru preturi mai mici decat cele din strainatate.

Avantajele de care beneficiaza pacientii care se opereaza in Romania sunt: scutirea cheltuielilor de transport intr-o tara straina (de cele mai multe ori considerabile), mancare, cazare si revenirile la controale – acestea pot dubla pretul initial.

Mai mult, in Romania vor exista fara indoiala apropiati care sa ajute cu recuperarea in primele zile dupa operatie.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *