Sanatate-Medicina

Phyts va oferă crema de fata bio pentru toate nevoile pielii

Recomanda informatia!

Phyt\’s este magazinul online de produse cosmetice bio care are grijă de dumneavoastră și de pielea dumneavoastră cu ajutorul produselor din ingrediente 100% naturale. Doar la Phyt\’s  veți găsi cremă de zi pentru față, de diferite tipuri, care să se adapteze tuturor nevoilor stratului epidermic.

Creme de față bio naturale, senzoriale și eficiente

Phyt\’s știe că frumusețea rimează cu “plăcerea de a folosi”,  de aceea le oferă tuturor clienților care țin la menținerea pielii sănătoase cremă de față bio din amestecuri de uleiuri esențiale, extracte de plante și o mulțime de alte ingrediente naturale. Toată gama de creme de față au menirea de a oferi pielii confort, luminozitate și catifelare crema de fata biopentru că pielea are nevoie de cea mai bună îngrjire. De aceea, cu o tradiție de 42 de ani, Phyt\’s le oferă clienților, fie ei bărbați sau femei, cremă de față bio naturală pentru hidratare, cremă pentru ten sensibil, cremă pentru față care conține un unt onctuos, elixiruri intens hrănitoare sau creme pentru față matifiante, cu efect de absorbție a excesului de sebum. Indiferent de nevoile tenului dumneavoastră, la Phyt\’s veți găsi toate tipurile de creme pentru ten sensibil sau normal, cu arome florale, fructale, dulci sau picante, care trezesc simțurile și dovedesc originea naturală.

Comandați online cremă pentru față bio

Intrați pe pagina online a magazinului online de produse cosmetice bio Phyt\’s și comandați cremă de față bio pentru zi sau noapte, cremă cu efect de albire, cremă bio reenergizantă sau cremă puternic hidratantă. Pe lângă cremele pentru față naturale, cu Phyt\’s vă mai puteți răsfăța pielea cu loțiune demachiantă cu efect de albire sau seruri calmante pentru cearcăne și pentru iritațiile pielii. Comandați online sau la numărul de telefon  031.43.80.666. Îi găsiți pe cei  de la Phyt\’și la adresa lor, din Bd. Ion Mihalache, nr. 209, București.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *