Sanatate-Medicina

Cand trebuie sa iti cumperi o saltea ortopedica

Recomanda informatia!

Sanatatea si comfortul sunt importante pentru dvs. si pentru spatele dvs. Rezolvarea pentru aceste probleme din zilele noastre sunt saltele ortopedice. Cand aveti nevoie de o saltea ortopedica? Primele semne pe care le simtiti sunt urmatoarele:

  • Dureri de spate in parte de sus sau in partea de jos a spatelui.
  • Dureri de umeri sau de gat dimineata, sau chiar in timpul zilei
  • Suferiti de spondiloza cervicala sau aveti artrita la gat
  • Aveti probleme cu musculatura spatelui
  • Suferiti de stenoza spinala
  • Suferiti de spondilolistezis
  • Aveti cifoza cervicala
  • Scolioza sau cifoza

Toate persoanele cu aceste afectiuni au relatat un somn mult mai linistit pe timpul noptii, iar durerile cauzate de aceste afectiuni au inceput sa dispara, asta datorita imbunatatirii patului cu ajutorul saltelelor ortopedice. Beneficiile oferite de aceste saltele sunt incontestabile insa acestea au si cateva defecte, cu toate ca beneficiile sunt cu mult superioare defectelor, trebuiesc mentionate si acestea. Fiind de mai multe feluri, saltelele ortopedice se impart in mai multe categorii confectionate din diferite materiale. Daca te afli in cautarea unei saltele dar nu stii de unde ai putea cumpara, poti gasi saltele ortopedice antiescare la preturi avantajoase pe catenapascupas.ro.

Saltele ortopedice cu arcuri        

Saltele ortopedice pe arcuri, sunt niste saltele care au o durata de viata destul de mica, dar in schimb poate multumii persoanele cu dureri de spate. Este indicat sa schimbati o saltea pe baza de arcuri o data la 8 ani, pentru a evita aparitia a altor dureri de spate din cauza uzarii acestor saltele. Combinatia intre o saltea din arcuri si un pad din latex sau din spuma, este o practica destul de comunca si eficienta pe termen scurt. Trebuie sa luati in calcul ca daca la o saltea aveti garantie 15 ani, asta nu inseamna ca trebuie sa o tineti atat de mult, salteaua se schimba periodic odata la 8 ani, cum am spus si mai sus, mai ales acestea cu arcuri.    

Saltele ortopedice cu memorie      

Salteaua ortopedica pe baza de spuma cu memorie. Se numeste astfel pentru ca aceasta spuma are abilitatea de a se mula pe corpul dvs. oferindu-i acestuia o pozitie optima in timpul somnului. Cu toate ca este mult mai avansata fata de salteaua pe arcuri, acest tip de saltea ortopedica, are un dezavantaj enorm. Emana un fel de gaz urat mirositor imediat dupa desigilare. Aceasta problema dispare dupa primele zile si salteaua poate fi folosita fara probleme 10 sau chiar 20 de ani daca este bine intretinuta.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *