Diverse

Cum poti sa-ti iei cizme UGG ieftine in Romania

Recomanda informatia!

Cizmele UGG sunt prin natura lor ceva mai scumpe decat celelalte produse din gama lor. Asta nu inseamna ca nu isi merita banii, ba chiar din contra. Fac parte din categoria de incaltaminte de lux, astfel ca daca aruncam o privire pe piata de incaltaminte de lux din Romania, vom vedea ca pretul cizmelor UGG este cel mult egal daca nu chiar mai mic cu cel al produselor locale.

Cum puteti sa va cumparati cizme UGG ieftine in Romania? Ei bine, aveti mai multe metode la indemana:

1) apelati la singurul dealer care vinde produse originale pe teritoriul Romaniei, anume la cei de la uggoriginals.ro. Cei de acolo vand produse la preturi accesibile, plus ca ofera transport gratuit oriunde in tara.

2) puteti arunca o privire pe marketplace-urile locale. Veti constata insa ca preturile sunt fie extrem de mari, fie extrem de mici, semn ca cel mai probabil, proprietarii lor vand replici, fie ca sunt constienti de acest lucru sau nu. Din pacate, piata de produse falsificate, de replici adica, este foarte mare, iar producatorii lor profita ca exista foarte multi cumparatori care vor doar o cizma asemanatoare (dar care, din pacate pentru ei, nu ofere nici pe departe avantajele cizmelor ugg originale). Mai toti cei care platesc cativa zeci de lei ajung sa regrete investitia facuta pentru simplul fapt ca cizmele respective sunt de foarte proasta calitate.

3) puteti astepta promotiile de Craciun, de Black Friday (de regula din ultima vinere a anului, cu toate ca in Romania data Vinerei Negre este relativa), precum si pe cele de Paste sau de lichidare de stocuri.

4) puteti cumpara produse direct din Australia. Totusi, datorita taxelor vamale si a costurilor de transport, precum si datorita faptului ca la valoarea coletului se aplica TVA, veti constata ca pretul final e cu mult mai mare decat preturile practicate de dealer-ul de cizme ugg in Romania, uggoriginals.ro

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *