Genti din piele – accesorii pentru o tinuta cu stil

Recomanda informatia!

Pentru o femeie, accesorizarea unei tinute poate fi un aspect care sa-i dea destule batai de cap: inele, bratari, coliere sau lantisoare delicate, toate par sa construiasca un puzzle pe care dimineata, inainte de plecare, sau seara, pentru femeile mai organizate, acestea trebuie sa-l rezolve. Rezultatul? O tinuta pusa la punct, o doamna aranjata si increzatoare in fortele proprii, plina de entuziasm pentru o noua zi. La munca, pentru iesirea cu fetele sau pentru o zi de week-end, indiferent de stilul vestimentar ales si ocazia iesirii, gentile din piele vor reprezenta intotdeauna un detaliu care va da tinutei un plus de stil si o va face sa fie remarcata intr-o multime de oameni. Cum sa nu te simti speciala atunci cand poti genti din piele de calitate si o pereche de pantofi comozi?

Genti din piele naturala – mereu o alegere buna

Cuvantul „stylish” este de ordine in vocabularul doamnelor si domnisoarelor care poarta tinute bine gandite indiferent de ocazie si perioada a zilei. Poate fi dimineata, in drumul catre munca, seara, in dumul catre dentist sau in week-end, in timpul cumparaturilor de alimente pentru saptamana ce urmeaza, o doamna va purta tinute ca o vor ajuta sa-si exprime stilul propriu indiferent de ce trebuiri are de rezolvat. Poate sa aiba o sedinta importanta cu sefii sau o intalnire cu cea mai buna prietena la cafea, la pranz, o doamna va fi mereu la patru ace. Ce au in comun toate situatiile mentionate cu accesoriile si in special, gentile de dama, din piele? Ei bine, faptul ca pentru o femeie, o tinuta fara accesorii este doar pe jumatate gata, faptul ca fara ACEL inel pe care il poarta intotdeauna sau fara geanta preferata din piele nu se va simti la fel de comod cum o face atunci cand accesoriile sunt „la purtator”. Daca majoritatea accesorilor nu au decat scop decorativ, gentile de piele se vor dovedi utile absolut in orice situatie. O geanta din piele mica, rosie, marca Zevo nu doar ca va putea fi purtata in aproape orice tinuta, dandu-i un aspect aparte, ea va putea pastra minimul necesar de articole de care femeile nu se pot desparti nici macar pentru o zi. O geanta din piele de tip shopper va fi alegerea perfecta atat pentru zilele in de shopping cat si pentru zilele de plaja, daca nu esti adepta gentilor de plaja.

Pe langa aspectul special pe care il ofera oricarei tinute, o doamna va alege sa poarte intodeauna genti din piele naturala deoarece acestea se vor pastra mult mai bine in timp fata de alte tipuri de geanta. Ingrijite corespunzatori, gentile de piele vor rezista in stare perfecta pentru ani la rand. De ce alte motive au doamnele nevoie pentru a purta genti din piele?

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *