Diverse

Cat de periculoase pot fi carucioarele pentru copiii mari?

Recomanda informatia!

 

Din comoditatea de a nu alerga dupa cei mici, multe mamicii aleg sa plimbe copiii in carucioare pana la o varsta destul de mare. Pentru ca a creste un copil nu este numai dificil ci si obositor, ele considera ca ora de plimbare a celor mici este o ocazie de relaxare si pentru ele, motiv pentru care pun copiii in carucioare, echipati cum se cuvinte si asezati in centuri de siguranta, iar in doua clipe pornesc la drum.

Specialistii au demonstrat pe cazuri reale faptul ca carucioarele pentru copiii ajunsi deja la o varsta inaintata sunt periculoase, intrucat ele vor afecta atat partea psihica, cat si partea fizica a acestora!

Copiii si carucioarele trebuie sa fie parteneri de plimbare cel mult 2 ani!

Mamicile trebuie sa stie faptul ca dupa ce vor face primii pasi, copiii vor dori sa descopere tot ceea ce ii inconjoara. Astfel, specialistii spun ca toti copiii pot folosi carucioare doar pana la varsta de 2 ani.

De ce primesc parintii o astfel de recomandare in ceea ce priveste plimbarea copiilor in carucioare la o varsta inaintata? Ei bine, iata la ce riscuri sunt supusi prichindeii:

  • Exista marele risc ca acei copiii plimbati in carucioare pana la o varsta tarzie sa nu aiba parte de o dezvoltare optima. Aici putem enumera dezvoltarea limbajului, dezvoltarea functiilor motrice, dezvoltarea individualitatii, etc.

Cand ajung sa mearga pe propriile picioruse, copii trebuie sa renunte la carucioare, iar nevoia lor este aceea de a se plimba alaturi de parinti conversand si auzind povesti de la acestia

  • Pot deveni rasfatatii familiei, intrucat ei se vor transforma in persoane foarte comode, invatati fiind ca parintii sa faca totul pentru ei
  • Pe fondul lipsei de sport, copiii nu se pot dezvolta intr-un mod corespunzator, tocmai de aceea de multe ori parintilor le este recomandat sa ii plimbe pe micuti in carucioare pana in momentul in care acestia vor face primii pasi!

Pana la dezvatul copiilor de carucioare, parintii trebuie sa stie ca…

Parintii copiilor plimbati in carucioare trebuie sa stie ca dezvatul de aceastea nu trebuie impus, ci trebuie aplicat prin strategii multiple. A impune ceva bebelusului poate deveni un lucru frustrant pentru el, tocmai de aceea trebuie sa te misti cu inteligenta atunci cand vei dori sa faci aceasta schimbare in viata voastra. Insa, pana atunci probabil ca mai e ceva timp, iar daca iti doresti ca micutul tau sa aiba un stil de viata sanatos, alegerea carucioarele este importanta!

Pe cat de usor este sa renunti la ele, pe atast de dificil este sa alegi caruciorele copiilor. Tocmai de aceea, pe langa sfaturile despre dezvatul copiilor de carucioare, iti oferim recomandari si pentru achizitionarea acestora, cel mai bun magazin pentru bebelusi fiind babymall.ro!

Intra si tu pe site si descopera o gama impresionanta de carucioare peentru bebelusi in zeci de modele si mii de culori! Copilul tau merita tot ceea ce este mai bun J

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *